Předmět příspěvku: Re: včera večer při a po koupání
Napsal: úte 17. úno 2009 12:24:02
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Ahooooooooooooj Me sice vypadla cervena barva z obrazovky, takze mam ty fotecky trochu bez barvy , ale tvy deti tam vidim Uz je mi to trapny ti je porad chvalit, ale kdyz oni jsou opravdu bozi. Verca ma skvele velky oci, tema pak bude na ty svy napadniky mrkat A Tomasek je bude odhanet a ochranovat svoji malou sestricku.
Předmět příspěvku: Re: včera večer při a po koupání
Napsal: úte 17. úno 2009 12:26:42
Registrován: sob 31. led 2009 20:35:40 Příspěvky: 12112 Bydliště: Ústí nad Labem
Janulkaa píše:
Ahooooooooooooj Me sice vypadla cervena barva z obrazovky, takze mam ty fotecky trochu bez barvy , ale tvy deti tam vidim Uz je mi to trapny ti je porad chvalit, ale kdyz oni jsou opravdu bozi. Verca ma skvele velky oci, tema pak bude na ty svy napadniky mrkat A Tomasek je bude odhanet a ochranovat svoji malou sestricku.
Ahojky kočko, já ti mooooc děkuju. Mně je zas trapný se ptát, co doma? Ale fakt mě to zajímá, jak je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru