Tak včera ten můj druhorozený oslavil svůj první roček života. Je to moje zlatíčko hodný, pořád nechápu, jak je možný, že se mi takový človíček narodil. Za 4 dny oslaví ten můj prvorozený své tři ročky života. Míry zatím nemám ani z roční, ani tříletý, jdeme 3.10, tak pak dodám. Matějíček: Chodí, něco povídá, má 6 zubů, krásně spinká, i když teď ho něco v noci zlobí, tak se trošku budí, ale pořád je to pohoda. Jí za dva Máti a možná i trošku za Honýse. Je to takový věčně usměvavý stvoření a nemůžu se na něj vynadívat. Každý den se jím kochám a láskou bych ho sežrala 8.11 jdeme zase na bronchoskopii, tak doufám, že dopadne líp jak ta první, držte palce, ale po lékách se hodně zlepšil. Honýsek: Chodí, mluví, má plnou hu.. zubů. Krásně spinká. Je bez plen, i když v noci ho něco zlobí a občas si tam cinkne, ale má na to nárok Jí za půlku Honýse, pěkně mě začal teď zlobit s tím jídlem, bych ho...Je to věčně usměvavý stvoření, který se ale pořád vzteká, takže jsme jak na horský dráze. Ráno se na mě usmívá a za 5 minut řve jak tur, za dalších 5 minut se zase usmívá Zjistila jsem, že je to pěkný individualista a je mu snad líp samotnýmu než s dětma, takže mě nakonec ta školka vůbec nemrzí. Ale láskou bych ho sežrala taky. Takže chlapečci moji, přeji vám oběma hodně zdravíčka
Přílohy:
foto 005.jpg [ 86.04 KiB | Zobrazeno 46 krát ]
foto 016.jpg [ 99.41 KiB | Zobrazeno 51 krát ]
foto 021.jpg [ 113.81 KiB | Zobrazeno 61 krát ]
foto 023.jpg [ 101.38 KiB | Zobrazeno 48 krát ]
foto 035.jpg [ 102.99 KiB | Zobrazeno 43 krát ]
foto 044.jpg [ 111.58 KiB | Zobrazeno 45 krát ]
foto 071.jpg [ 92.2 KiB | Zobrazeno 54 krát ]
foto 073.jpg [ 137.41 KiB | Zobrazeno 45 krát ]
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Obema klukum prejeme vsechno nej nej nej k jejich krasnym narozeninam Hlavne hodne zdravicka a at nezlobi moc maminku Fotecky jsou krasny, je videt, ze klukum se dorty libily
tak ještě jednou i tady nádherné fotečky a dodatečně Matějíčkovi miláčkovi vše nej nej a Honýskovi raděj předem kdybych se sem nedostala taky vše nej nej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru