Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
teda, ta je super. Stejně jako Ajka jsem fascinována, jak jsou rozdílní. Kolegy ségra má dvě děti - jedno je blonďatá princezna, druhý je snědší raubíř... taky jako noc a den, ale ti mají rozdílné otce, tak se to dá vysvětlit. U Tebe se stejným tatínkem je to fakt neuvěřitelný
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
teda, ta je super. Stejně jako Ajka jsem fascinována, jak jsou rozdílní. Kolegy ségra má dvě děti - jedno je blonďatá princezna, druhý je snědší raubíř... taky jako noc a den, ale ti mají rozdílné otce, tak se to dá vysvětlit. U Tebe se stejným tatínkem je to fakt neuvěřitelný
Moni, no my máme opravdu jednoho tatínka hele u nás je to tím, že my máme oba většinu rodiny blonďatou - u mě brácha, máma, babička, děda, pak nějaký ty pra a u Honzy táta byl do 20ti blondák a má modrý oči, babička byla taky, tetička - takže tam ty geny jsou...a HOný je typově po mým bráchovi, ale podobný je HOnzovi, no maglajz
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru