Předmět příspěvku: Re: Zdolávání schodu do ložnice:-) II.
Napsal: úte 10. úno 2009 19:03:26
Registrován: sob 31. led 2009 22:30:13 Příspěvky: 6415 Bydliště: Nový Jičín
ditousek píše:
Darča píše:
Ty blááho , tak je je fakt hustá . To už nebudete mít vložnici klid
No tak tam už není klid dávno dítě nás tak utahá, že už jen myšlenka na sex mě unavuje, ale občas se zadaří
No mi povídej s://: -->s://: --> ...né že by mě malá tak utahala...ty její počátky lezení nejsou tak divoké .....ale nejsou na TO myšlenky, mám hlavu plnou jiných věcí . No občas se taky zadaří, ale není to tak často jak to bývalo. Někdy jsem v ložnici jak dva důchodci...otevřem si knížku a čteme si a pak pusu a dobrou
_________________ Darča _________________ Svět je takový, jak se na něj díváme :-)
Předmět příspěvku: Re: Zdolávání schodu do ložnice:-) II.
Napsal: úte 10. úno 2009 19:16:11
Darča píše:
ditousek píše:
Darča píše:
Ty blááho , tak je je fakt hustá . To už nebudete mít vložnici klid
No tak tam už není klid dávno dítě nás tak utahá, že už jen myšlenka na sex mě unavuje, ale občas se zadaří
No mi povídej s://: -->s://: --> ...né že by mě malá tak utahala...ty její počátky lezení nejsou tak divoké .....ale nejsou na TO myšlenky, mám hlavu plnou jiných věcí . No občas se taky zadaří, ale není to tak často jak to bývalo. Někdy jsem v ložnici jak dva důchodci...otevřem si knížku a čteme si a pak pusu a dobrou
No to mi povídej, si to třeba v tom důchodu vynahradíme
_________________ Finanční poradce a mamínek v jedné osobě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru