Tak nam pred tydnem brali poprve krev z prstiku. Mala byla statecna a plakala az ve chvili, kdy ji ta sestra drzela prstik a "zdimala" z nej kapky krve. Vsimnete si jejiho prstenicku. Ani jsem nevedela, jak tak malinkej prstik zalepit
Tak nam pred tydnem brali poprve krev z prstiku. Mala byla statecna a plakala az ve chvili, kdy ji ta sestra drzela prstik a "zdimala" z nej kapky krve. Vsimnete si jejiho prstenicku. Ani jsem nevedela, jak tak malinkej prstik zalepit
Jee tak to jste šikulky!!! Nás poslala dr na test jestli má Nikča dostatek železa! Já jsem typ člověka co omdlívá, tak i přes hnusné pohledy sestřiček a lidí v čekárně tam s ní šel manžel! A můžu ti říct, že to byl horor i tak, protože malá strašně moc plakala při každém pichnutí!! (nějak ji tu krev nemohli vymáčknout a tak jí museli asi 6x bodnout!! )
No, tak to jsi asi rada, ze jsi u toho nebyla, vid...Ja jsem taky na krev cita, ale tohle jsem proste nejak zvladla. Ani jsem o tom nemela cas premyslet... Ale je to desny, kdyz ti drobecci zacnou plakat a ty jim nemuzes nijak pomoct... Doufam, ze vam testy dopadly dobre
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru