Předmět příspěvku: Re: Poslední zprávy od nás před porodem
Napsal: stř 28. pro 2011 14:36:33
Ajka07 píše:
Zdeni, tak ať máš Amálku brzy v pořádku u sebe Fotečky jsou krásné, Michalka je krásná holčička a má krásnou postýlku i malířský stojánek a tvoje bříško je taky moc krásné
Napsal: stř 28. pro 2011 14:38:14
PavlínaL píše:
Zdenča V. píše:
PavlínaL píše:
Ahoj Zdeni, ty jo, tak to už bude každou chvilinku. Michalka je šikulka, taky jsem Jaňulu na Štědrý den šoupla do velké postele, tedy do šuplíku, mají takovou tu vysouvací šuplíkovou, kvůli místu, patrovou jsem nechtěla. Hodnou Michalku ti opravdu závidím, Jaňula je pořád takový čertidlo, úplně se v ní vidím :). Přeju ti, ať máš v rámci možnosti dobrý porod (nevím, jestli jdeš na císaře?) a těším se na zprávu o Amálce.
Tak to už máš doma dvě velký slečny A spaní se trošku zlepšilo? Nějak jsem o tobě poslední dobou ztratila přehled Císaře snad mít nebudu, pokud to nepůjde samo, tak vyvolávačka a jen kdyby to nějak nešlo, tak císař, ale snad se to spustí samo jak u Michalky
Aha, já nevím proč jsem si myslela, že je Amálka KP, tak to je super, třeba bude první dítě ČR :). JaŇula už je v pohodě, max se v noci vzbudí jednou ještě na mlíko, jinak nemluví, ale snaží se, rozumí ale všemu, na nočník nene, ale někdy ji musím aji pochválit, když ona je taková vzteklá a vzpurná a já pořád ustupuju :). Jsou prostě každá úplně jiná a každá stejně milovaná :). A jak Míša, jak se těší na miminko?
Já myslím, že Michalku to nějak moc neber, ví, že v bříšku miminko je, dělá na Amálku bububu, pohladí, ale asi jí ještě nedocvakává, co za pár dnů/týdnů nastane... ostatně, mě taky ne Tak to je super, že Jaňula už je lepší, Michalka je fakt kliďas, kéž by Amálka chtěla být stejná
Napsal: stř 28. pro 2011 14:38:50
Motyčka píše:
Zdeni, fotky jsou to nádherné. Michalka je krásná slečna. Tobě přeji, ať máš brzo Amálku u sebe. Budu na Tebe myslet a čekat na zprávu o narození Vaší princezničky...
Napsal: stř 28. pro 2011 14:39:33
Šneček píše:
Ahoj Zdeníííí teda vám to holky uteklo tak hlavně ať jste v pořádku už všichni 4 spolu doma a hlavně zdravíčko přejeme Michalka je už velká šikovná holčička a ještě krásná
Napsal: stř 28. pro 2011 14:40:19
Pechy píše:
čau kočko, já jsem úplně zapomněla, že už to máš za pár :) tak držím všechny palce, ať to proběhne jak má a už se těším na zprávičku, že je malá venku. Ať je vše jak má být
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru