Petruse333 píše:
Zdenča V. píše:
Nádherný fotky Moc ti to sluší, nějak se nám to krátí, že?
Děkuji Zdeni...jj letí to jak to,že nemáš metřík?Kdy máš termín a jak se cítítš Zdeni?Já jsem momentálně,sice teda poprvé za celé těhu nemocná,tak beru Homeopatika
Termín mám pár dnů po tobě, kolem 6. ledna Metřík jsem si nějak nestihla udělat, už to asi ani nemá cenu. Teď jsem na začátku 31 tt, zatím neperu, nežehlím, nemám nakoupeno vše, malovali jsme, takže jsem strávila víkend na čtyřech s hadrem v ruce Tvoje nemoc mě mrzí, já jsem byla marod koncem léta, nějak jsme si to předávali s Michalkou a to jsem měla i antibiotika, týden jsem s tím bojovala sama, ale nešlo to, tak jsem musela k dr. Naštěstí jinak zatím vše OK, v úterý jdem na poslední velký UTZ
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
kalypso píše:
bledá závist,já neměla ani s jedním ,sluší vám to všem
...no tak vzhledem k tomu,že v těhu s Míšou jsem taky nebyla a tohle je určitě poslední těhotenství,tak jsem to prostě musela podniknout Manžel sice nebyl moc nadšený,protože tvrdil,že jsem to měla nechat až se malá narodí,ale já mu řekla,že se potom s malou jde ještě jednou
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Zdenča V. píše:
Petruse333 píše:
Zdenča V. píše:
Nádherný fotky Moc ti to sluší, nějak se nám to krátí, že?
Děkuji Zdeni...jj letí to jak to,že nemáš metřík?Kdy máš termín a jak se cítítš Zdeni?Já jsem momentálně,sice teda poprvé za celé těhu nemocná,tak beru Homeopatika
Termín mám pár dnů po tobě, kolem 6. ledna Metřík jsem si nějak nestihla udělat, už to asi ani nemá cenu. Teď jsem na začátku 31 tt, zatím neperu, nežehlím, nemám nakoupeno vše, malovali jsme, takže jsem strávila víkend na čtyřech s hadrem v ruce Tvoje nemoc mě mrzí, já jsem byla marod koncem léta, nějak jsme si to předávali s Michalkou a to jsem měla i antibiotika, týden jsem s tím bojovala sama, ale nešlo to, tak jsem musela k dr. Naštěstí jinak zatím vše OK, v úterý jdem na poslední velký UTZ
Tak to máme kousíček od sebe Zdeni ...no já chtěla začít s praním původně až koncem listopadu.....ale už jsem byla 3x na pohotovosti...no prostě jsem raději už s praním začala a dneska peru pro malou poslední pračku Tak to se ne zítra těším vid Já už mám UZ za sebou a ted už se jen těším až se bude blížit temín porodu
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru