Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Naše krásná dovolená
PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 12:16:59 

Raduška píše:
Motyčka píše:
super. Můj kolega byl letos také na Zakyntosu, takže jsem celkem znalá :s: :a:
Jinak krásné fotky, jsem ráda, že jste si dovču užili. A přiznám se, že mi po Tobě bylo smutno :pus:

Moni, tak to mě fakt potěšilo, že se někomu po mě zastesklo :srdicka.gif: Já jsem po tom Zakythosu pokukovala, přásla jsem si, toužila, ale pořád to finančně nevypadalo na to, že by to mohlo klapnout, ale nakonec se povedlo a jsem ráda,že jsem vybrala právě tohle místo. Na jednou stranu klid, na druhou rušná hlavní třída se spoustou barů a restaurací, moře krásně čisté, teplé, hodně dlouho mělké, prostě parádní místo pro rodiny s dětma!!!!!

Já jsem ještě v Řecku nebyla. Manžel byl s bejvalkou na Krétě a taky si to pochvaloval. S Kamčou jsme byli zatím v Chorvatsku a letos na Djerbě a příští rok to vypadá, že se známými vyrazíme do Itálie. Řecko bude asi můj sen do budoucna.
A co se týče stýskání. Patříš mezi stálice a přestože se osobně neznáme, tak Tě mám moc ráda. Jednak protože jsi moc šikovná a jednak si myslím, že jsi pohodový a upřímný člověk. Takové lidi já můžu :a: :a:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: pon 05. zář 2011 16:45:43 

Petruse333 píše:
Raduška píše:
Petruse333 píše:
Raduško jako mám úplně husí kůži...nádhera........mě táááááááááááák chybí moře,ta vůně,ty zážitky,večerní procházky.......ale je fajn,že jste si to užili :pus:

Péťo, moc Ti děkuju! no, zrovna jsme si s manželem říkali, že tady to opravdu vonělo. ono se i o Zakynthosu říká, že je to ostrov vůní a barev a fakt to platilo. Třeba na tý Mallorce to až takhle krásně - slaně, nebo jak to nazvat :-) nevonělo

Na Zakynthos jsem se vždycky chtěla podívat...viděla jsem fotečky a líbili se mi tam ty zátoky :ano:

Péťo, právě, ty zátoky, nádherně tyrkysová vodička, to je balzám na duši. já osobně mám i radši menší uzavřené pláže, jakoby zapuštěné do skal. V Kalamaki sice tohle nebylo, ale tou pašeráckou zátokou jsem si to vynahradila!

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 05. zář 2011 16:46:34 

lulisek píše:
krásné fotky!!!! všechno závidím, hlavně ty večerní procházky a večeře na pláži, to mi hrozně moc chybí, krásně jste si to užili :jednicka: :qu: :qu:

Luci, díky moc! kdyby to tak šlo vrátit :s:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 05. zář 2011 16:54:36 

Pechy píše:
Nádheraaaaa :juchacha:

díky Šári! :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

Obrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]