Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Raduška píše:
Motyčka píše:
super. Můj kolega byl letos také na Zakyntosu, takže jsem celkem znalá Jinak krásné fotky, jsem ráda, že jste si dovču užili. A přiznám se, že mi po Tobě bylo smutno
Moni, tak to mě fakt potěšilo, že se někomu po mě zastesklo Já jsem po tom Zakythosu pokukovala, přásla jsem si, toužila, ale pořád to finančně nevypadalo na to, že by to mohlo klapnout, ale nakonec se povedlo a jsem ráda,že jsem vybrala právě tohle místo. Na jednou stranu klid, na druhou rušná hlavní třída se spoustou barů a restaurací, moře krásně čisté, teplé, hodně dlouho mělké, prostě parádní místo pro rodiny s dětma!!!!!
Já jsem ještě v Řecku nebyla. Manžel byl s bejvalkou na Krétě a taky si to pochvaloval. S Kamčou jsme byli zatím v Chorvatsku a letos na Djerbě a příští rok to vypadá, že se známými vyrazíme do Itálie. Řecko bude asi můj sen do budoucna. A co se týče stýskání. Patříš mezi stálice a přestože se osobně neznáme, tak Tě mám moc ráda. Jednak protože jsi moc šikovná a jednak si myslím, že jsi pohodový a upřímný člověk. Takové lidi já můžu
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Raduško jako mám úplně husí kůži...nádhera........mě táááááááááááák chybí moře,ta vůně,ty zážitky,večerní procházky.......ale je fajn,že jste si to užili
Péťo, moc Ti děkuju! no, zrovna jsme si s manželem říkali, že tady to opravdu vonělo. ono se i o Zakynthosu říká, že je to ostrov vůní a barev a fakt to platilo. Třeba na tý Mallorce to až takhle krásně - slaně, nebo jak to nazvat :-) nevonělo
Na Zakynthos jsem se vždycky chtěla podívat...viděla jsem fotečky a líbili se mi tam ty zátoky
Péťo, právě, ty zátoky, nádherně tyrkysová vodička, to je balzám na duši. já osobně mám i radši menší uzavřené pláže, jakoby zapuštěné do skal. V Kalamaki sice tohle nebylo, ale tou pašeráckou zátokou jsem si to vynahradila!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru