moc krásný fotečky už jsme koukala na fb a moc vám to všem slušelo.A proč nejel Honýs a tatka s vámi?nějk si nedovedu dovolenou představit , kdybysme jeli jen s kubíkem[/quote Jani, asi nemá cenu vysvětlovat, nevím, jeslti by si to ty se svojí rodinnou a taťkovskou povahou vstřebala. Prostě jsme jeli jen s Mátou, jinak to nešlo, Honza nelítá, s Honýsem by to bylo náročné, místo, peníze, všechno prostě. Jela jsems Mátou protože jsem to psala už do úvodu a tak to bylo.
tak hlavní je, že jste si to všichni užili a všichni byli spokojeni.Hold my to berem tak všichni, když jsme rodina tak na dovolenou jen společně a kor k moři
ježiši co tady pořád řešíš?? Šárka tam letěla hlavně z jednoho důvodu a to je Matěj....takže nechápu proč to tady furt řešíš.Já jsem bez manžela furt a co??prostě někdy neni jiná možnost.
spíš mi nejde do hlavy než manžel tak proč nevzala obě děti?ale to je jedno je to jejich věc.Jo a neřeším to pořád napsala jsme jen dva příspěvky a to je celé
I kdybych se tam jela vylejvat sama bez dětí, tak je to myslím jen a jen moje věc. Všechny tu kouknou na fotky a napíšou nějaký koment, jen ty musíš pořád zjišťovat, proč to bylo tak jak to bylo, prsotě to tak bylo, mám k tomu spousty důvodů.
tak se ti tedy velice omlouvám, že jsem se zeptala nevěděla jsem, že jsi tak háklivá a hned se chceš hádat A taky jsme nevěděla a neuvědomila, že to měl Matějíček jako ozdravný pobyt
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
moc krásný fotečky už jsme koukala na fb a moc vám to všem slušelo.A proč nejel Honýs a tatka s vámi?nějk si nedovedu dovolenou představit , kdybysme jeli jen s kubíkem[/quote Jani, asi nemá cenu vysvětlovat, nevím, jeslti by si to ty se svojí rodinnou a taťkovskou povahou vstřebala. Prostě jsme jeli jen s Mátou, jinak to nešlo, Honza nelítá, s Honýsem by to bylo náročné, místo, peníze, všechno prostě. Jela jsems Mátou protože jsem to psala už do úvodu a tak to bylo.
tak hlavní je, že jste si to všichni užili a všichni byli spokojeni.Hold my to berem tak všichni, když jsme rodina tak na dovolenou jen společně a kor k moři
ježiši co tady pořád řešíš?? Šárka tam letěla hlavně z jednoho důvodu a to je Matěj....takže nechápu proč to tady furt řešíš.Já jsem bez manžela furt a co??prostě někdy neni jiná možnost.
spíš mi nejde do hlavy než manžel tak proč nevzala obě děti?ale to je jedno je to jejich věc.Jo a neřeším to pořád napsala jsme jen dva příspěvky a to je celé
I kdybych se tam jela vylejvat sama bez dětí, tak je to myslím jen a jen moje věc. Všechny tu kouknou na fotky a napíšou nějaký koment, jen ty musíš pořád zjišťovat, proč to bylo tak jak to bylo, prsotě to tak bylo, mám k tomu spousty důvodů.
tak se ti tedy velice omlouvám, že jsem se zeptala nevěděla jsem, že jsi tak háklivá a hned se chceš hádat A taky jsme nevěděla a neuvědomila, že to měl Matějíček jako ozdravný pobyt
Věř tomu, že já se hádat opravdu nechci, mám jiný starosti než se tady hádat s tebou o tom, jeslti jsem měla či neměla vzít Honýse a Honzu.
Díky holky, užili a moc a Moni, volala jsem si s ním každý den přes skype a tvářil se, že v poho. Pak mi tedy říkal, že už nechce, abych někam jezdila, ale návrat byl super, objímačka, ale stýskalo se mi, to jooo
Honýsek je borec. Ptám se, protože si nejsem jistá, co Kamča, sice hraje děsnou tvrďačku, ale zas tak tvrdá není Jinak loni jsme měli jet s kámoškou a s našima holkama k moři. Bez manželů a bez kamarádčiného chlapečka. Nakonec kvůli sopce z toho sešlo.Každopádně i já patřím mezi ty, kteří si dovolenou bez kompletní rodiny dokáží představit a nejen to Vždyť před 2 lety jsem si byla v Alpách zalyžovat, bez manžela, bez Kamči, jen s partou kamarádů.... a jaká to byla panečku paráda
Já se toho bála, když byl u babi na víkend, tak mi druhý den brečel do telefonu, že chce domů, tohle bylo nějaký jiný, nevím, asi jak jsme si telefonovali na tom skypu a on mě viděl, nebo že ho víc zaměstnali, nevím. Já bych si taky klidně vyrazila na pár dní bez dětí, i když tenhle měsíc jsem byla 16 dní bez Honýse, to asi stačí
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Já se tu sice dočetla proč jsi měla a neměla brát rodinu sebou, ale nějak nevidím to zásaní - kde jste to děcka byli????? Jinak nádhera, já bych taky jela za mořem.
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Leontýna píše:
Já se tu sice dočetla proč jsi měla a neměla brát rodinu sebou, ale nějak nevidím to zásaní - kde jste to děcka byli????? Jinak nádhera, já bych taky jela za mořem.
za mnou an kypru
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru