Poradna - zdravej, šikovnej - jak jinak váha 8400g - přírůstek téměř nulový, ale délka 76cm tak to jsem fakt nečekala... Matý měl v roce 74 cm Tak Štěpka bude asi krapet větší
No a přikládám fotečky z vítání občánků, Matý to celý prospal
Krásná rodinka jako vždy a je to tedy fakt dlouhán. Ješt ěpůl roku a bude větší než brácha
jako, že je větší jsme viděla, ale tolik jsem fakt nečekala, úplně mi tam spadla čelist, takže Dr. říkala, že nemůže přibírat, když všechno spálí na růst
Krásná rodinka jako vždy a je to tedy fakt dlouhán. Ješt ěpůl roku a bude větší než brácha
jako, že je větší jsme viděla, ale tolik jsem fakt nečekala, úplně mi tam spadla čelist, takže Dr. říkala, že nemůže přibírat, když všechno spálí na růst
a děkujeme
No je to obr na naše poměry taky by mi spadla čelist a je jasný, když roste, nemůže ještě kynout, já jsem zvědavá na toho našeho bobana, páč ten mi přijde, že teď taky moc nepřibírá...
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru