Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj holky,
hlásím návrat na e-těhu. Byla jsem pár dní mimo domov. Navštívila jsem svou babičku na Moravě. Babička je úžasná, jsem na ní strašně pyšná. Sice už příští rok oslaví 80 let , ale pořád vypadá naprosto krásně. Mám z ní velkou radost, jak hezky si užívá sklonku života. Dbá o sobě, poctivě cvičí (má problémy s krční páteří), jí zdravě.... v jejich letech bych chtěla být jako ona... a ikdyž vím, že babi si tento můj příspěvek nepřečte... stejně si neodpustím napsat...Mám Tě moc moc ráda, babi
Přílohy:
P1020860upr.jpg [ 157.83 KiB | Zobrazeno 99 krát ]
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ajka07 píše:
To jsi napsala fakt krásně....a musím uznat, že je to opravdu čupr babča Taky mám takovou podobnou Jinak moc krásná fotka....sluší vám to tam všem
Ajko, moc díky.... Je super mít takovou babču, viď? Mně moc mrzí, že za ní jezdíme jen jednou za rok, ale bohužel bydlí od nás fakt daleko.... A ona sama za námi přijet nemůže - zlobí ji záda, takže cestování by pro ní nebylo vhodné ....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Tak to je super babička a taky bych si tak chtěla užívat, až mi bude 80! Pavlové babičce je 96 a občas mi přijde, že je lepší a akčnější, než tchýně, které bude 70. Sice už je v domově, ale ještě 2roky zpátky si dávala panáčka na zdraví, chodítko do teď nechce, že není stará bába, i když už jí občas nohy neslouží Babičkám zdar
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru