Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj holky,
hlásím návrat z dovolené na africkém kontinentu. Počasí bylo super, jak jinak v zemi, kde je slunečno 320 dní v roce. Po zkušenostech z loňské dovolené v Chorvatsku, kde nám 3 dny pršelo, jsem díky tomu každé ráno rozhrnula závěsy a divila se, že zase slunce svítí. Teploty nebyly tak strašné, navíc foukalo, takže mi ani nepřišlo, že je takové vedro. Moře mne trochu zklamalo, protože nebylo moc čisté, plné mořské trávy a řas. Kamča, protože je Fifinka, tak odmítla do moře chodit a raději si dělala bábovičky. Naštěstí byly u hotelu bazény, jeden s mořskou vodou, dále pak skluzavky, takže se vyřádila tam. A aby nebylo vše tak zalité sluncem, tak hned první večer si rozsekla ret, jak se říká krve jak z vola. Navíc celá nehoda by se nestala, kdy manžel nedostal "bezvadný" nápad, že s s Kamčou budou hodit po chodbách hotelu, kde byla samozřejmě dlažba. Po pár metrech naše princezna přistála pusou na dlažbě takže při ošetřování jsem stihla ještě manžela seřvat. Manželovi se druhý den dostala voda do uší a trpěl a byl ten den moc příjemný ale pak už bylo vše jak má být, až na srajdu, kterou teď s Kamčou máme, ale to už je jen takový drobný detail.... Foto přikládám, pro jistotu víc, abych nebyla nařčena, že škudlím na fotkách
Přílohy:
djerba8.jpg [ 748.33 KiB | Zobrazeno 61 krát ]
djerba9.jpg [ 716.41 KiB | Zobrazeno 73 krát ]
djerba4.jpg [ 357.92 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
djerba3.jpg [ 345.38 KiB | Zobrazeno 50 krát ]
djerba7.jpg [ 881.26 KiB | Zobrazeno 67 krát ]
djerba1.jpg [ 482.42 KiB | Zobrazeno 86 krát ]
djerba6.jpg [ 369.56 KiB | Zobrazeno 55 krát ]
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru