Předmět příspěvku: Poslední zprávy od nás před porodem
Napsal: pon 26. pro 2011 13:45:53
Ahojky, zdravíme všechny S bříškem jsem už ve 39 tt, mám za sebou první poradnu v porodnici + monitory, kde mi řekli, že se to už pomalu chystá na porod a že mě kvůli prvnímu císaři určitě nenechají přenášet, takže už brzy budeme čtyři (Termín mám 7. ledna) Moc se na Amálku těšíme, i když si zatím neumím představit, jak to zvládne Michalka No a trošku o Michalce, zítra bude mít 23 měsíců, je to malá kecka, teď má nějaký zlobivější období, ale i tak je pořád zlatíčko Už asi dva měsíce je odstěhovaná ve svým pokojíčku, jsem ráda, že se to povedlo před porodem, aspoň ona se vyspí Vánoce proběhly fajn, s dárky byla spokojená, i když jí to pořádně ještě hlava nebere. Největší úspěch má malířský stojan Mějte se všichni moc hezky, užívejte sváteční atmosféru a příště už se nejspíš budu hlásit až po porodu
Naposledy upravil Zdenča V. dne sob 15. zář 2012 8:49:29, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: Poslední zprávy od nás před porodem
Napsal: pon 26. pro 2011 16:29:17
Zdeni, krásné fotky Michalka už je tak velká Tak se držte, ať to holky krásně zvládnete Julinka měla stejně jako Michalka, když se Štěpánek narodil a zvládli jsem to Tak Vy taky
Ahoj Zdeni, ty jo, tak to už bude každou chvilinku. Michalka je šikulka, taky jsem Jaňulu na Štědrý den šoupla do velké postele, tedy do šuplíku, mají takovou tu vysouvací šuplíkovou, kvůli místu, patrovou jsem nechtěla. Hodnou Michalku ti opravdu závidím, Jaňula je pořád takový čertidlo, úplně se v ní vidím :). Přeju ti, ať máš v rámci možnosti dobrý porod (nevím, jestli jdeš na císaře?) a těším se na zprávu o Amálce.
Předmět příspěvku: Re: Poslední zprávy od nás před porodem
Napsal: pon 26. pro 2011 19:45:02
Lucaa píše:
Zdeni, krásné fotky Michalka už je tak velká Tak se držte, ať to holky krásně zvládnete Julinka měla stejně jako Michalka, když se Štěpánek narodil a zvládli jsem to Tak Vy taky
Děkuji, já si taky říkám, že když to zvládli jiní, tak to zvládneme taky Je strašný, jak začínám pozorovat, že Michalka už vyrostla a je z ní velká holka, ještě víc to asi uvidím, až si dovezeme domů prťouse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru