Holky, Baruška si cucá paleček - nééé stále, ale když jde usínat, nebo ji něco trápí. Nevím, co mám dělat - manželovi v práci žženský nacpaly palici, že to máme okamžitě odstranit, nebo že bude mít předkus atd..... já vím, že to je problém, že si ho takhle cucá, ale přeci ji nebudu zašívat pyžamka (jak mu radily horákyně v práci).............. Poraďte
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Myslím, že by to nepomohlo a cucala by i přes rukáv. Jeníček je na tom stejně. Donedávna ještě cucal roh od peřinky.měl svoji oblíbenou..tu jsme mu schovali a zvládl to krásně, jinou peřinku nežužlá. Ale s tím palečkem taky nevím, ten jen tak schovat nejde..taky před spaním nebo úvavě ho má v papulce, ale zdá se mi, že jak jsme mu vzali tu peřinku, tak že i tohle polevuje a je toho míň. U zubařky jsme byli asi před týdnem a ptala jsem se na to, tak prý zatím žádný předkus nemá, tak se mi ulevilo.
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
taky mame palecek, kdyz je unava. rika se to s tim predkusem, ale zas ho tam nema cely den a predkus taky nema, tak ti nevim. kdyz mu rikam at ho vynda, tak ho vynda a za chvili ho tam ma zas, akorat se treba schova, abych ho tak nevidela. uprimne - neresim to
Holky, Baruška si cucá paleček - nééé stále, ale když jde usínat, nebo ji něco trápí. Nevím, co mám dělat - manželovi v práci žženský nacpaly palici, že to máme okamžitě odstranit, nebo že bude mít předkus atd..... já vím, že to je problém, že si ho takhle cucá, ale přeci ji nebudu zašívat pyžamka (jak mu radily horákyně v práci).............. Poraďte
Jejda neporadím malá má ještě ve třech na spaní dudel:-(Ale malý předkus má už od malička takže dudlem to nebude.-)
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Tak Tomasek si cuca palec od malicka, pred spanim vzdycky a pak nekdy taky, kdyz je v klidu. Predkus se mu pred par mesici udelal, uz chodime na ortodoncii, od 4 let bude mit rovnatka Taky nevim, jak ho to odnaucit, asi pred 14 dny jsme zkouseli na noc mu zavazat obvazem palec k ostatnim prstum, prekvapilo me, ze ani nebrecel, kdyz usinal bez palce, ale po tydnu si to dokazal behem minuty sam sudnat, takze uz mu to nedavame...
I u nás se cucá Když je unavená, nervozní a když usíná Když řeknu, ať ho vytýhne z pusinky, tak vytáhne, ale za minutu už ho tam má zas, zatím to neřeším, ještě jsou maličký A s tím předkusem, nemá ho tam celý den, tak si myslím, že to nebude tak horký
tak to nevím co s tím, kamarádka má holčičku, který je jak Jendovi a cucá si ho taky, palec má užší a zuby skřivený...Je to škoda jen kvůli zlozvyku, znám i kloučka co si cucal snad do 8let a palec měl až do krve a pomohlo až zavazování pyžámka
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
taky jsem slyšela, že to neni na zoubky nic moc, ale jestli to nejsou jen pověry. Kamarádky ségra si cucá palec ještě teď, a je jí 24 nebo 25 let a zuby má v pohodě. Jestli si ho necucá non stop, asi bych ji nechala, snad to přejde samo časem.
taky jsem slyšela, že to neni na zoubky nic moc, ale jestli to nejsou jen pověry. Kamarádky ségra si cucá palec ještě teď, a je jí 24 nebo 25 let a zuby má v pohodě. Jestli si ho necucá non stop, asi bych ji nechala, snad to přejde samo časem.
pověry to nejsuo, kamrádky holčička si tím zničila zoubky
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru