Tak jsme byli u dr. na tříleté a Kuba na očkování(ten byl v pohodě a šikula), ale Honzík odmítal mluvit a spolupracovat, stydí se strašně všech lidí než se rozkouká.. Takže na míry se ptala mě-má 97cm a 18kg, zkoušela mu oči a to nechtěl spolupracovat a nevěděli jsme , že máme vzít moč sebou tak tam jdeme ještě až tam půjde Kuba v 18měs., Jinak ho chválila, když jsme jí říkala, že mluví hodně a krásně ve větách, zná barvy od lonska 8písmen. Když se ptala , jestli má na noc pleny tak jsme chvilku myslela, že se ptá najednou na Kubu-by mě nějak nenapadlo, že takhle velký dítě ještě má pleny, tak jsme jí říkala, že na noc je nemá asi od roka a 7měsíců ... Oslava se povedla, Honzík chtěl dort traktor s valníkem tak jsem se o něj pokusila..Ted jsem zjistila, že máme strašně málo fotek
Přílohy:
DSC01431.JPG [ 772.44 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
DSC01428.JPG [ 903.47 KiB | Zobrazeno 67 krát ]
DSC01427.JPG [ 806.22 KiB | Zobrazeno 60 krát ]
DSC01424.JPG [ 817.36 KiB | Zobrazeno 53 krát ]
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Gratulace k narozkám. Jinak mě všichni strašili, jak tam Honý nic neřekne, jak nebude spolupracovat a stydlivku doma fkat nemám, všechno řekl, takže pohoda...jo a mimochodem, ve 3 letech jsou v noci pleny úplně normální.
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Pechy píše:
Gratulace k narozkám. Jinak mě všichni strašili, jak tam Honý nic neřekne, jak nebude spolupracovat a stydlivku doma fkat nemám, všechno řekl, takže pohoda...jo a mimochodem, ve 3 letech jsou v noci pleny úplně normální.
Nevim, jestli normalni, ale my je bohuzel mame Tomik hodne pije a spi tak tvrde, ze se na curani nevzbudi a ja ho budit taky zatim nechci, tak jsem zvedava, do kdy je budeme mit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru