Ale no tak nic tak strašného se nestalo i když vím jak se cítíš Romča v první třídě ukradl pero svoje stratil a tak vzal kamarádovi jeho měli stejný .Mě to volala učitelka taky jsem tenkrát myslela že to se mnou sekne.Ale zvládli jsme to pero vrátily omluvily se a jelo se dál žádnou vizitku zloděje nemá zapomělo se a už to nikdy neudělal.Takže já bych to holčičce vrátila omluvila se a dál to neřešila
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
jsi trdlo,každý z nás někdy něco ukradnul je těžké jak se v této situaci zachovat opravdu když to s ní půjdeš vrátit,tak si piš,že jí budou nadávat do zlodějek děti jsou zlý nechala bych to jak to je,ale holce pořádně domluv,ale né vždy výprask pomůže nejdříve vysvětlit,pokárat a až na podruhé použít nějaký ten pohlavek ale NEBÍT!!!!!
_________________ _________________ povolána k mateřství
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
asi to pro Tebe bylo horzné zjištění , ale myslím si, že z toho neměla ani moc rozum. Potrestala si jí, a už ví že se to dělat nesmí a určitě už to neudělá Jinak ve škole bych to asi nerozmazávala a nechala bych to být.... sice by si jí tím hodně potrestala, ale bylo by to asi pro ní drsný, mohlo by se to s ní táhnout klidně celou zákadku a to za to nestojí si myslím... . Potom by se třeba někomu něco ztratilo a mohli by jako první vinit jí a to by si určitě nechtěla
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Já myslím, že to děti prostě zkusí, co to udělá. My jednou šlohly jako děcka v krámě sisinky-bonbony. Jen abychom věděly. Nikdo se nic nedozvěděl a taky nejsme ani jedna narušen osoba... Tedy řekla bych...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
ahoj, asi bych se spojila s maminkou té holčičky. Vysvětlila bych jí o co se jedná a bylo to. Jak píše Hany Bany, děti dokáží být hodně zlé a nemá smysl, aby si Míša nesla nálepku zlodějky....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Já bych to už nechala být. Ještě si s ní o tom, v klidu, pořádně promluv, až nebudeš mít tak horkou hlavu, jakou jsi měla, což je pochopitelný. Ale klidně jí řekni, že pokud se to bude opakovat, tak to bude muset vrátit před všema dětma. Ale věřím, že to už neudělá, tohle by jí mělo jako poučení stačit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru