Ahoj holky...nevím zda někdo víte,že má dcerka vrozenou vadu a musí nosít brýle,vzhledem k tomu,že roste,tak musíme kupovat stále nové obroučky..první brýle měla v 5 letech..modrá metalíza...druhé brýle měla červenofialkové metalízy a ty se jí včera rozbily,upadlo jí ta tlapička u nosu..jeli jsme to nechat opravit a optik mě mile nepotěšíl jsou jí už malé...takže jsem jí musela koupit nové..vybrala si černobílé..čekáme jen na sklíčka...no a ted ty červené si má nechat na ven a nové tedy budou jen do školy..ale mám tady právě ty hezké modré,nejsou poškrábané.kdo nosí brýle,ví jak jsou obroučky drahé...nemá někdo zájem?fotku a cenu případně dodám
o nikom nevím, já jsem si ted nechala dělat nové-celková cena 4300kč a to ještě víc jak 1000kč mi dala pojištovna, takže jinak by bylo hůř a ty co mám te stály 5000kč-a to vybírám z rěch levnějších obrouček .ty ceny jsou strašný.viděla jsem i obroučky za 7tis
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru