Holky, mám dilema - potřebuji radu Zítra má Míša ve škole vánoční besídku a potom jdou do kina. Ale při vánoční besídce si měl každý vybrat kamaráda s kým si vymění dáreček . No a co je můj problém - Míši kamarádka je nemocná (tedy včera nepřišla, tak si myslím, že už nepříjde) a tak Mišula si ponese pro ní dárek a pak tam bude ja trumpetka - ostatní si budou dárky dávat a rozbalovat a ona nic Co by jste dělaly? Mě napadlo jestli nezajít a učitelkou a dát ji nějaký dáreček, aby to Míše dala ona jako za tu Anetku............co myslíte? Nebo to nemám řešit? Míša mi říkala, tak já dám dárek Pavlínce, ona mi něco určitě taky dá.........., ale nedá........ Tak teď babo raď co mám dělat, aby to tý naší prdelce nebylo líto - ona je taková lítostivá, tak mám strach, aby tam pak nebulela a celou tu besídku si nezkazila
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
vem dáreček a domluv se s učitelkou. U nás dává učitelka každýmu žáčkovi drobnost, jinak si dávají dárečky kdo chce, ne jen s jedním, takže vždycky přinese hromadu
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
vem dáreček a domluv se s učitelkou. U nás dává učitelka každýmu žáčkovi drobnost, jinak si dávají dárečky kdo chce, ne jen s jedním, takže vždycky přinese hromadu
No u nás si měl každý říct s kým si ten dáreček chce dát a ona se kamarádí hlavně s tou Anetkou, tak si to domluvily jen spolu....... Tak jo, já to dám učitelce!!!!
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru