Holky, já jsem tak strašně smutná - představte si, že ta moje cácora vzala ve škole jedné holčice 10 kč, když se nedívala (prostě jí to čmajzla) - já mám pocit, že to mám napsané na čele. Já vůbec nechápu, jak se to v ní vzalo - má všeho, koruny do školy dostává - tedy za odměnu a ona udělá toto................Jsem úplně v šoku!!!!! Nevím, kde jsem udělala chybu............ Ta holčička o tom ani neví..........nic se ve škole nedělo, tak nevím, jak se zachovat, jestli to má vrátit nebo dělat mrtvého brouka, aby neměla vizitku zlodějky........
Samo že doma proběhl výprask, pohovor, zarach na karneval...........Nevím, co je správně - mám toho plnou hlavu, svírá mě žaludek, je mi do breku - snad mé pocity pochopíte. Děkuji za kterýkoliv názor
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Jéé, Kačulko a Michalka se Ti s tím pochlubila? Já bych asi chtěla, aby jí to vrátila a aby jí řekla, že už to neudělá. Snad to ta holčička nebude šířit dál
Jéé, Kačulko a Michalka se Ti s tím pochlubila? Já bych asi chtěla, aby jí to vrátila a aby jí řekla, že už to neudělá. Snad to ta holčička nebude šířit dál
Nééé já tu kačku našla v tašce a říkám, kde to vzala a pak to z ní vypadlo........ Jenže já se bojím, že to určo pošle ta holčička dál a pak bude mít Míša peklo i když asi si to zaslouží.........
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Neber to tak tragicky. Je to pořád dítko a zkouší, jestli to co jí učíte opravdu platí... Já myslím, že už to, že se Ti přiznala svědčí o tom, že není špatná a že asi ví, že to bylo špatné. Nějaká domluva a trest asi jo aby si to zapamatovala, ale asi bych jí za to nebila . Příště už se Ti pak nemusí přiznat . Mohla by se bát. Ale nevím, neznám ji, to je jen můj názor
Neber to tak tragicky. Je to pořád dítko a zkouší, jestli to co jí učíte opravdu platí... Já myslím, že už to, že se Ti přiznala svědčí o tom, že není špatná a že asi ví, že to bylo špatné. Nějaká domluva a trest asi jo aby si to zapamatovala, ale asi bych jí za to nebila . Příště už se Ti pak nemusí přiznat . Mohla by se bát. Ale nevím, neznám ji, to je jen můj názor
pro mě to byl tak veliký šok, že jsem se prostě neudržela a o to víc mě to bolí, že i když dostala výprask, ta mi říkala MAMINKO, JÁ TĚ MÁM MOC RÁDA Víš jak je to pro mě zničující............. Já vím, že to beru tragicky, ale prostě pro mě to je "tragédie" když si něco takového dovolila
a ona se ti sama přiznala? popravdě, já bych to té holčičce nenápadně hodila do tašky a samozřejmě pro malou by to mělo důsledky, musela by si peníze sama vydělat nějakou činností, aby věděla, že není lehké vydělat peníze... i když, to byla asi jenom taková dětská nerozvážnost... to máme za sebou asi každá, každý... jednou zkusíš a bud se poučíš nebo ne....
a ona se ti sama přiznala? popravdě, já bych to té holčičce nenápadně hodila do tašky a samozřejmě pro malou by to mělo důsledky, musela by si peníze sama vydělat nějakou činností, aby věděla, že není lehké vydělat peníze... i když, to byla asi jenom taková dětská nerozvážnost... to máme za sebou asi každá, každý... jednou zkusíš a bud se poučíš nebo ne....
doufám, že se snad poučí, že to nikdy neudělá
joooo, určitě joooo, takhle zjistila, že tudy cesta nevede a zřejmě pocítila, že tě zklamala a podruhý to už nedopustí, věřím tomu a věřím jí ráno jí řekni, že jí máš taky moc ráda a že jí věříš, že už nic takového nikdy neudělá, ju? to bude dobrý každej udělá blbost.... pokušení bylo velké, tak prostě ať jí to vrátí, třeba i tajně....
joooo, určitě joooo, takhle zjistila, že tudy cesta nevede a zřejmě pocítila, že tě zklamala a podruhý to už nedopustí, věřím tomu a věřím jí ráno jí řekni, že jí máš taky moc ráda a že jí věříš, že už nic takového nikdy neudělá, ju? to bude dobrý každej udělá blbost.... pokušení bylo velké, tak prostě ať jí to vrátí, třeba i tajně....
Moc díky!!!!! Já se bojím i další věci, že když se to provalí tak bude už pořád DLOUHÁ - ZLODĚJKA
pro mě to byl tak veliký šok, že jsem se prostě neudržela a o to víc mě to bolí, že i když dostala výprask, ta mi říkala MAMINKO, JÁ TĚ MÁM MOC RÁDA Víš jak je to pro mě zničující............. Já vím, že to beru tragicky, ale prostě pro mě to je "tragédie" když si něco takového dovolila
Já Ti věřím, ale základ má dobrý a určitě to už dělat nebude Zítra jí obejmi, poňuchněj, ať ví, že je vše dobré, když jí to ještě 1-2 x vysvětlíš, tak nic nepokazíš a už se na ní nezlob Já myslím, podle toho co píšeš, že je hodná
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru