Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Tak jsme nemocní, Monča zvrací jak amina - chudinka.. No a já fotím a fotím - tak dám něco i sem.. Věcičky co jsem věnovala se na MMB ani neohřáli.. Tak mrkněte a kdyžtak písněte...
Přílohy:
Poznámka: krásné plavky vel. 80/86 nové 70,- plavky.JPG [ 34.48 KiB | Zobrazeno 64 krát ]
Předmět příspěvku: Re: ZASE NĚCO PRO HOLČIČKY 6-12m
Napsal: úte 12. dub 2011 13:48:07
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Raduška píše:
ty plavky a sukýnka jsou krásné, ale bohužel malé. Taky se na to chystám, ale ještě nemám vše vyžehlené
já to taky nemám vyžehlené.. stejně si to každý doma přepírá... ty plavky jsme ani neměly na sobě, nějak nám věkově nesedly a měly jsme víc a já ji do bazénu dávala v celku...
Předmět příspěvku: Re: ZASE NĚCO PRO HOLČIČKY 6-12m
Napsal: úte 12. dub 2011 14:09:39
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Raduška píše:
koniprd píše:
Raduška píše:
ty plavky a sukýnka jsou krásné, ale bohužel malé. Taky se na to chystám, ale ještě nemám vše vyžehlené
Cože?Ty zas něco prodáváš?
Janinko, to budou bodýčka a nějaké věci po Pepínovi ale neboj, tu mikču a kostičkouvou tuničku máš v rezervaci ty, až odrosteme
po Pepánkovi to opravdu neupotřebím,i když dnes na mně Natí vybafla:Já chci taky chodit s bráškou na bazén,až jsem se polila kafem,naše kámoška má mimi(chlapečka) a holčičku...a ta holčička kamarádí s Natí a kamarádka začly chodit s miminkem plavat,vůbec jsem netušila,že Natí poslouchá,když jsme se o tom bavili,ty děti maj fakt uši všude
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru