Předmět příspěvku: Re: sháním černé botky vel. 22-23 a černé kalhoty
Napsal: úte 17. kvě 2011 13:29:49
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Kačula píše:
ahojda, kdyby ti stačily balerýnky, tak mohu sloužit ale předpokládám, že by k obleku moc neseděly (bohužel nemám ani o nikom nevím, kdo by v mém okolí měl)
Napsal: úte 17. kvě 2011 13:31:03
Motyčka píše:
MarcelaK píše:
Motyčka píše:
MarcelaK píše:
JaninkaU píše:
nemáme,a le zaujalo mě jak má Vojtík malou nohu-jkenda má 25-26, spíš ted už 26...a Kuba má zase malinou nohu oproti němu
no já vím, má malou, ale i on je maličký, tak by na něm velká noha asi vypadala blbě :-D
Kamča tedy taky není žádný čahoun, měří cca 91cm, ale nožku má vel.25 Taky mne překvapilo, jak malou nohu má Vojtík
tak mám mít trauma? :-))
ne, to určitě ne.... já se třeba děsím, co bude Kamča za "kolohnáta", protože já přestože jsem malá, mám 39, a manžel je sice vysoký a má taky velkou nohu. Takže jestli Kamča bude malá, ale noha jí vyroste, tak bude vypadat jak Micky Mouse
39 není zas tak velká noha :-) horší kdyby mělas 42 :-)) náš známý má kluka a ten má od 14 let 49 nohu
Marci zkus půjčovnu tam toho mívají dost a budeš mít celý komplet. Z botkama bude asi problém, málokdo má domá malé černé botky Myslím, žeu holčiček je to jednodušší. A copak že je Vojtíšek takový drobek , nechce papat? Naše Kačka je taky takový drobek, akorát má jen 12 kg, ale u nás je katastrofa s jídlem, já si neumím představit kdyby měla jít do školky jak by to vypadalo
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Napsal: stř 18. kvě 2011 9:23:16
marki81 píše:
Marci zkus půjčovnu tam toho mívají dost a budeš mít celý komplet. Z botkama bude asi problém, málokdo má domá malé černé botky Myslím, žeu holčiček je to jednodušší. A copak že je Vojtíšek takový drobek , nechce papat? Naše Kačka je taky takový drobek, akorát má jen 12 kg, ale u nás je katastrofa s jídlem, já si neumím představit kdyby měla jít do školky jak by to vypadalo
Marki, děkuju, já na to asi prdim, asi mu koupím nové rifle a dostane bílou košili a vestičku. a tenisky...však bude pěkně oblečený, nemusí mít nutně oblek :-) no a s tím jídlem? Marki...přesně jak u nás...Vojta toho taky moc nepojí, jí jenom rýži s masem na šťávě, sekanou nebo řízek s kaší a občas se mi do něj podaří narvat koprovka. Brambory jakože nechce, jen kaši. Těstoviny a knedlíky vůbec!! Moje nervy, taky jsem zvědavá co bude ve školce ale uklidnuju se tím, že jak uvidí děcka že jí tak bude jíst taky....SNAD!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru