_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Předmět příspěvku: Re: podložka do kočárku - letní
Napsal: úte 30. čer 2009 12:41:14
Hankitacz píše:
boženko to je bomba.. já bych možná taky objednala, jen netuším jakou látku.. musím to vymyslet. mates je prase a porad mam zadelanej kocarek.. sice se dá prát ale vyprat podložku bude asi přece jen snažší... ozvu se :)
tak přesně proto jsem šila tu naší podložku, prát jí nestačím. Ještě že nezabere celou pračku - hážu ji tam s prádlem a dobře se to suší a přijde mi, že je mrňatům příjemnější hačat na bavlně, než na tom kočárku
moc děkujem je tam akorát a vypadá jako by k tomu kočárku patřila odjakživa
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru