Prodám kočárek Jané Nomad se zadními nafukovacími kolečky,v barvě Meteorite(šedo - černý) koupený v listopadu 2009 (do listopadu 2011 v záruce). Ke kočárku je originál pláštěnka + originál nánožník. Přidávám také univerzální zelenou vložku Emitex a jedu vložku šitou (černo bílé ornamenty) + rukávník na zimu v šedé barvě od Emitex. Kočárek je ve výborném stavu, nenašla jsem škrábanec na konstrukci (moc jsme ho neskládali). Molitan na rukojeti je nepoškozený! Jediná vada kterou si uvědomuji je zašívaný nákupní košíc u zapínání. Není to vidět, jen když košík sundáte. Všechny dotazy ráda zodpovím :-) V Táboře možný osobní odběr, jinak pošlu přes službu PPL. Nomad je nejlehčí kočárek od firmy Jané, je lehčí než mnoho golfových kočárků. Působí velice mohutně ale je úžasně lehký a velice prostorný!!!
je úžasnej, ale zase když je možnost ho ještě za nějakej ten peníz prodat tak mi to přijde rozumný. Kdybychom ted chtěli druhé tak koupím jen korbičku, protože to je opravdu dokonalej kočárek.... ale my už ho nevyužijem, a aby zbytečně prošla záruka a nám stal v garáži mi přijde škoda
kamarádka shání něco podobného zeptám se jí ju a dám vědět Za kolik by kdyžtak byl?
poptej se, je opravdu úžasnej. Kupovali jsme ho za 12tis. s tím fusakem a nafukovacíma kolečkama. Ted stojí nový 11tis. bez těch koleček, takže cena neklesla. Já ho nechám za 6500kč. do listopadu v záruce
tak už máme 2 zájemkyně. jedna chce poslat kočárek na dobírku, což se mi vůbec nelíbí. Druhá vypadá v komunikaci mnohem lépe, tak uvidíme. Od té první mi chodí zprávy typu: máte kočárek? , pošlete na dobírku? ... a to je vše.
tak už máme 2 zájemkyně. jedna chce poslat kočárek na dobírku, což se mi vůbec nelíbí. Druhá vypadá v komunikaci mnohem lépe, tak uvidíme. Od té první mi chodí zprávy typu: máte kočárek? , pošlete na dobírku? ... a to je vše.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru