Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Prodám vajíčko zn. Cam (0-13kg) kdybyste měli někdo zájem.... je tedy po 2 dětech, kupované z MMB madlo z boku lehce odřené , ale nemá vliv na funkčnost. víc nevím co bych napsala, se kdyžtak zeptejte :) jo a za 400,- + poštovný (nemám šajna)
Přílohy:
dscn6157.jpg [ 334.63 KiB | Zobrazeno 74 krát ]
Poznámka: Tady je to madlo škráblý a je to z obou stran, už to bylo více méně při zakoupení dscn6160.jpg [ 355.29 KiB | Zobrazeno 67 krát ]
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
PjóDatlé píše:
Iví, tak za 14 dní - 3 týdny bude kočárek přpraven k odběru
to je fofr, no a pojedete na vysočinu? nebo kočárek počká někdy na trochu teplejší počásko, nebo jak? Zas aby ti tam nepřekážel a nemusela jsi čekat na koruny. Kdyžtak dojedem.
to je fofr, no a pojedete na vysočinu? nebo kočárek počká někdy na trochu teplejší počásko, nebo jak? Zas aby ti tam nepřekážel a nemusela jsi čekat na koruny. Kdyžtak dojedem.
no právě že na Vysočině jsme bxyli minulý týden, tak se tam teď nechystáme KOrunky mi nechybí, na to vůbec nespěchám, jde spíš o místo... s tím je to v našem bytečku horší
Ale ono se to ještě může všechno změnit... kde přesně bydlíte Iví?
PjóDatlé píše:
ivkahof píše:
PjóDatlé píše:
no právě že na Vysočině jsme bxyli minulý týden, tak se tam teď nechystáme KOrunky mi nechybí, na to vůbec nespěchám, jde spíš o místo... s tím je to v našem bytečku horší
no vím že za 14 dní nemůžem, to bude taťka mimo domov za 3 neděle už by to šlo. Jinak jsme Křelovice, za Pelhřimovem, směrem ku Praze
no vím že za 14 dní nemůžem, to bude taťka mimo domov za 3 neděle už by to šlo. Jinak jsme Křelovice, za Pelhřimovem, směrem ku Praze
Iví, zkusím se domluvit s tátou, jestli nebude mít cestu .... za 3 týdny to stačí, já se s Cortinkou stejně ještě nechci rozloučit ... já jí snad opláču
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru