Prodám kočárek MAXI COSI MURA trojkolku, sporták v černé barvě s originál pláštěnkou , originál fusakem a nánožníkem,adaptéry na vejce a lůžko,které je v hnědé barvě,vše v super stavu, jen nápis je smytý jinak ok,8000,- při rychlém jednání sleva !!
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
vikynečka píše:
Prodám kočárek MAXI COSI MURA trojkolku, sporták v černé barvě s originál pláštěnkou , originál fusakem a nánožníkem,adaptéry na vejce a lůžko,které je v hnědé barvě,vše v super stavu, jen nápis je smytý jinak ok,8000,- při rychlém jednání sleva !!
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
vikynečka píše:
zabka píše:
vikynečka píše:
urcite je krasnej, ale ja uz neee
no ták ,udělej to pro mě
kdepak, ani pro tebe, v tomhle uz mam jasno, dve tyranky mi boohate staci
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
vikynečka píše:
Motyčka píše:
vikynečka píše:
Motyčka píše:
Oliver už bude chodit po svých????
né,chce novou káru =DDD
Typickej chlap,co?
no to víš, nějakej větší tuning
tak je jasný, že mít káru po ségře, není žádný šlágr.... Olda potřebuje holt nějaký pořádný sporťák... Jinak sice to sem nepatří, ale Oliver je nejvíc sexy jméno co znám. Kdybych si nevzala chlapa, který lehce ráčkuje, brala bych ho všema deseti A dokonce mám ve svém okolí DVA Olivery. Jeden je teda starší a druhý je zas moc mladý (synovec mého kamaráda)
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru