Sháním kočárek Phil&Teds - trojkolku za rozumnou cenu. Neprodáváte někdo nebo někdo z vašich známých?
ahojda, ja prodavam trojkolku Red Castle kdybys mela zajem :)
Děkuji, ale do toho se dvě děti fakt nenarvou
ty vozíš Honýse v kočáru??Neuraž se zase, jen mě to zarazilo, Jenda v něm nejezdí od roku a 9měsíců a nenaúadlo, že 3 a 3měsícíh by měl jet v kočáru...
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Sháním kočárek Phil&Teds - trojkolku za rozumnou cenu. Neprodáváte někdo nebo někdo z vašich známých?
ahojda, ja prodavam trojkolku Red Castle kdybys mela zajem :)
Děkuji, ale do toho se dvě děti fakt nenarvou
ty vozíš Honýse v kočáru??Neuraž se zase, jen mě to zarazilo, Jenda v něm nejezdí od roku a 9měsíců a nenaúadlo, že 3 a 3měsícíh by měl jet v kočáru...
Jani, co na to říct...zkus přemýšlet
Ahoj, tenhle nemám, ale mám tu sourozenecký - 2 sedačky za sebou. Když je jedno malé mimi a druhé sedící. no a vlastní zkušenost - do Jane - trojkolky se mi vešli oba kluci vedle sebe i když to pro dvě děti není. Nějakou dobu, když nožičky bolely - lupla jsem Máru vedle Ondřeje a bylo. Ten budu prodávat co nevidět - trojkolka - červený potah, ale hodně vyšisovaný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru