Tak holky, moje šatičky putovaly z číny jen 5 dnů a už je mám doma!!! fotky na rychlo s kamarádkou. šaty sedí krásně, jen krajka je krapet dlouhá, takže tu stahneme a musím koupit kruhovou spodničku, čínani mi poslali spodničku tylovou a ta ten satén vůbec neudrží a je mi nepohodlná.... šatičky jsou božsky nepraktický, ale nádherný!!!!Takový si prostě obleču jen jednou za život tak proč hledět na praktičnost
Ty bláááho uplná princezna budeš krásná nevěsta moc ti to sluší a co pak až na svatbě to bude uplně nej.Fakt krása
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
pellullinka píše:
Tak holky, moje šatičky putovaly z číny jen 5 dnů a už je mám doma!!! fotky na rychlo s kamarádkou. šaty sedí krásně, jen krajka je krapet dlouhá, takže tu stahneme a musím koupit kruhovou spodničku, čínani mi poslali spodničku tylovou a ta ten satén vůbec neudrží a je mi nepohodlná.... šatičky jsou božsky nepraktický, ale nádherný!!!!Takový si prostě obleču jen jednou za život tak proč hledět na praktičnost
Moc Ti sluší Peťi
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru