já už sem vdaná paní počasí bylo super taky chacandilo celej týden a na naší svatbu se udělalo krásně tak at to máte taky tak a poslední den.... telefonování převážení pobíhání na nervozitu nebyl čas a spala sem jak miminečko
gratuluju!!!!!!!!!!!!!!vy jste to měli týden před námi že? na pátek sem zvědavá, snad všechno zvládneme a taky doufám, že budu spát :-)
jop ted v pátek tak snad vám to počasí taky vyjde my se usilovně modlili pač sme měli obřad a všechno venku
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
já už sem vdaná paní počasí bylo super taky chacandilo celej týden a na naší svatbu se udělalo krásně tak at to máte taky tak a poslední den.... telefonování převážení pobíhání na nervozitu nebyl čas a spala sem jak miminečko
gratuluju!!!!!!!!!!!!!!vy jste to měli týden před námi že? na pátek sem zvědavá, snad všechno zvládneme a taky doufám, že budu spát :-)
jop ted v pátek tak snad vám to počasí taky vyjde my se usilovně modlili pač sme měli obřad a všechno venku
krásně jste se modlili
my máme sice vše uvnitře, takže pár kapek nevadí. Ale pokud by lilo celý den tak nebudou žádný fotky, všichni budou rychle chvátat sem a tam...no prostě by to nebylo ono
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
uteklo to. Moc se těším na tvé fotky ze svatby. Budeš krásná nevěsta, už jen ty šaty o sobě, jsou nádherný... Držím palce, ať vše vyjde tak jak má... Mně pršelo na obou svatbách, ikdyž občas vykouklo sluníčko, abychom stihli alespoň něco vyfotit venku
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru