tak to je ten mazlik.. vetsi dlazebni kostku nemeli (sem kdysi prohlasila ze kdyz se vdavat tak chci zasnubak s kamenem o velikosti dlazebni kostky ) JO A DOTAZ: zmensi mi nekde chir. ocel??? je mi krapanek vetsi cca o cislo
Přílohy:
P1010028.JPG [ 629.23 KiB | Zobrazeno 90 krát ]
P1010031.JPG [ 552.86 KiB | Zobrazeno 95 krát ]
Naposledy upravil carodejka_johanka dne pát 09. črc 2010 19:59:05, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: fotky nic moc ale prace... zasnubak
Napsal: pát 09. črc 2010 9:25:50
Registrován: úte 28. črc 2009 14:00:07 Příspěvky: 1096 Bydliště: Brno
carodejka_johanka píše:
tak to je ten mazlik.. vetsi dlazebni kostku nemeli (sem kdysi prohlasila ze kdyz se vdavat tak chci zasnubak s kamenem o velikosti dlazebni kostky ) JO A DOTAZ: zmensi mi nekde chir. ocel??? je mi krapanek vetsi cca o cislo
Předmět příspěvku: Re: fotky nic moc ale prace... zasnubak
Napsal: pát 09. črc 2010 10:17:55
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
No nádhera Johanko ;) myslím,ž e by ti ho měli zmenšit přímo v tom zlatnictví, kde ho Rosťa kupoval ;) my chceme snubáky z chir. oceli, tak jsem zvědavá, co do roka vybereme
Johanko, krásný ! Jinak si tím zmenšením nejsem moc jistá.. Ona chirurgická ocel je prý strašně tvrdá, takže asi natahovat nebo zmenšovat nejde.. Kamarádka se bude vdávat a mají snubáky z ocele a prý než začali rýt datum a jména dovnitř, tak si je museli přijít zkusit! Ale vážně nevím, zkuste se zeptat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru