Takře rychle rychle poslouchejte pokoukejte ráno sme vyrazili na krokodýlí farmu a ona to byla celá zoo viděli sme slony předvádějící různé kousky trsaly jezdily na tuktuku malovali a taky hlavně vybíraly prachy a strkali je do kapes svym chovatelům :D byla to sranda a ty zvířátka to očividně bavilo jeden byl rozenej pařmen :D pak ty krokodýli no co od těch línejch bestií můžete čekat leda velký zuby a pak asi kabelku....ale i ti nám předvedli malou šou hlavně chovatelé byly fakt legrační úplný divadlo strkali se jim do těch obřích tlam který pak na prázdno klapaly jakpo když zabouchnete dveře moc zajímavý divadýlko vklesích bylo to co v zoo bývá malý opičky lvi a tygři chrněli v jedný kleci se svym kámošm labrodrem :D pak sem si za 100 zdejších šušnu pochovala tygří miminko teda miminko mělo asi jako ema a sílu jak parní válec :D pak sme si skákli na oběd a na šlofíka a odpoledne díky mý boží angličtině nebyla rejže ale další nudnej výlet lodí po cestě sme potkali zdejší volně se pohybující krokodýli to byla asi jediný vzrušo za celý dvě hodiny průvodkyně měla tak příšernej hlas co zněl jak když kozu tahá za ocas takže sem se snažila jí hlavně neposlouchat a i tak mě z ní drnčela hlava tom ji poslouchal ale prej stejně neřikala nic co bysme už neslyšely takže sakum prásk stracenej čas no a večer sme se rozhodli že prozkoumáme zdejší noční život no a to byla komedie hadr :D nějakej zdejší naháněč nás dotáhl do strip baru kde tančily teda tančily to bych jim fandila postávaly u tyče vyloženě obludy z obludária a i schromlá babka tancuje o miliardu procent líp než tyhle nádhery tudíž sme se odtamtud chtěli rychle uklidit a při placení si řekli za 2 malý píva 3000 bhátu (1 bhát asi 0,6 kč) tom byl z toho představení celej v šoku a tohle ho poslalo do kolen nemohl ani mluvit chudáček tak sem tu pani sjela že ženský jsou fakt ugly a že to bylo fakt boring dala jí nejmenší bankovku co sem měla v peněžence 300x zopakovala dvě věty a už nás nesly v zubech ven nikdy sem neměla takovou radost že mě odněkad vyhodili tom z toho byl špatnej ještě asi 3 hodiny a chudák se z toho musel vypít a ted konečně spokojeně chrápe zejtra máme volno tak se konečně vyspíme a mrknem se po zdejších obchodech a jestli se mě ještě nějakej thajec pokusí natáhnou takle na skřipec rozdupu mu palici :D
fotky zítra ráno nějak mi to zlobí
Přílohy:
IMGP0020 (4).JPG [ 615.6 KiB | Zobrazeno 42 krát ]
IMGP0009 (5).JPG [ 855.79 KiB | Zobrazeno 51 krát ]
IMGP0046 (6).JPG [ 767.36 KiB | Zobrazeno 42 krát ]
IMGP0053 (5).JPG [ 690.88 KiB | Zobrazeno 45 krát ]
IMGP0057 (3).JPG [ 787.95 KiB | Zobrazeno 35 krát ]
IMGP0003 (2).JPG [ 889.66 KiB | Zobrazeno 44 krát ]
IMGP0019 (4).JPG [ 804.03 KiB | Zobrazeno 39 krát ]
IMGP0044 (5).JPG [ 879.15 KiB | Zobrazeno 37 krát ]
IMGP0051 (3).JPG [ 953.02 KiB | Zobrazeno 38 krát ]
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Naposledy upravil grapas dne pon 24. led 2011 21:27:35, celkově upraveno 2
tak hlavně, že na tom stripu nechtěli ukázat od tebe jak se to dělá sice to by Toma rajcovalo určitě víc no máte se tam fakt parádně, závidím tygří mládě, to by se mi taky líbilo si ho pomuchlat tak utíkej zabořit nos do angličtiny, ať zas místo ¨rýže nevyfásnete boring trip
tak hlavně, že na tom stripu nechtěli ukázat od tebe jak se to dělá sice to by Toma rajcovalo určitě víc no máte se tam fakt parádně, závidím tygří mládě, to by se mi taky líbilo si ho pomuchlat tak utíkej zabořit nos do angličtiny, ať zas místo ¨rýže nevyfásnete boring trip
no boring trim but rice barage cruise kua vim ja co je to cruise? tesa ted už je je to prej plování po vodě :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Teda grapasítko, já než to všechno od tebe přečetla to je na knihu tohle to moc pěkně to píšeš. a tygříka bych taky chovala čičintu micinku
čičinka byla bezkonkurenční bohužel má víc než 1M takže až na FB
no boring trim but rice barage cruise kua vim ja co je to cruise? tesa ted už je je to prej plování po vodě :D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru