Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Já bych pro změnu prosila pár foteček dětských pokojíků Momentálně jsme ve stavu škrábání malby ale nevíme jakou barvu a kombinaci zvolit pak, jestli jedno nebo dvoj barevné a ještě mi řekněte co máte pro ty děti v pokojíku na podlaze, já byla rozhodnutá pro koberec, ale prý neeee, takže asi lino, nebo ještě to třetí, ale to nevím jak se to jmenuje máte to někdo? děkuju
Já bych pro změnu prosila pár foteček dětských pokojíků Momentálně jsme ve stavu škrábání malby ale nevíme jakou barvu a kombinaci zvolit pak, jestli jedno nebo dvoj barevné a ještě mi řekněte co máte pro ty děti v pokojíku na podlaze, já byla rozhodnutá pro koberec, ale prý neeee, takže asi lino, nebo ještě to třetí, ale to nevím jak se to jmenuje máte to někdo? děkuju
Tak já fotečku neposkytnu, zatím jsme též ve stádiu škrábání staré malby, ale už vím, jak to bude vypadat... na podlaze jsou parkety, ty půjdou přebrousit a nalakovat, ale na ně stejně půjde koberec, dokud budou děti malé... pěkný celoplošný, nějaký barevný, měkoučký... a do kuchyně a předsíně budeme dávat marmoleum, už jsem si nechala poslat vzorek a je to příjemné na dotyk, není to jako klasické lino, je to příjemnější než plovoučka a teplejší...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru