Registrován: čtv 26. bře 2009 15:11:26 Příspěvky: 361 Bydliště: Praha
Nemám se čím "chlubit", tak se Vám aspoň "pochlubím" s tím, že mám tento měsíc nějakou silnou ovulaci. Většinou mě v polovině cyklu bolí podbřišek a tím poznám, že je nejspíš ovu, ale teď mě to pobolívá už asi 4 dny :-( Kdybych neměla ms dostat až za 14 dnů, tak si myslím, že dorazí nejpozději zítra.
_________________ _________________ na mateřské dovolené
Registrován: čtv 26. bře 2009 15:11:26 Příspěvky: 361 Bydliště: Praha
Pechy píše:
jujunka píše:
Pechy píše:
jujunka píše:
Pechy píše:
jujunka píše:
Pechy píše:
No a bylo s taťkou
Jasan, zrovna teď se nám dařilo docela dobře (asi to bylo těma Vánocema)
No tak uvidíš, třeba je zářiátko na cestě
Ale prd velebnosti, vím jak to bylo s bývalým přítelem, taky to nešlo půl roku. To já si spíš chtěla postěžovat, víš
Jenže bývalý přítel měl úplně jiné spermie víííš. Ber to pozitivně :)
No ono to celý bylo jiný, to jsem holt ještě byla mladá a naivní
Ono vědělo, proč se to nemá povést víš, každý má svůj důvod
Ty jsi vždycky takhle pozitivní? To je supeeer. Je fakt, že bych byla šťastná, kdyby se to povedlo tento měsíc. Moc by to pro mě znamenalo. Přišla jsem v pondělí o babičku, tak by to bylo docela fajn-nová radost do rodiny.
_________________ _________________ na mateřské dovolené
Jasan, zrovna teď se nám dařilo docela dobře (asi to bylo těma Vánocema)
No tak uvidíš, třeba je zářiátko na cestě
Ale prd velebnosti, vím jak to bylo s bývalým přítelem, taky to nešlo půl roku. To já si spíš chtěla postěžovat, víš
Jenže bývalý přítel měl úplně jiné spermie víííš. Ber to pozitivně :)
No ono to celý bylo jiný, to jsem holt ještě byla mladá a naivní
Ono vědělo, proč se to nemá povést víš, každý má svůj důvod
Ty jsi vždycky takhle pozitivní? To je supeeer. Je fakt, že bych byla šťastná, kdyby se to povedlo tento měsíc. Moc by to pro mě znamenalo. Přišla jsem v pondělí o babičku, tak by to bylo docela fajn-nová radost do rodiny.
Víšjak se říká, že někdo odejde z rodiny a někdo nový přibude, věřím, že se to povede a babičky mi je líto. Pozitivní, snažím se být,i když někdy nejsem, ale většinou se snažím a o problémech moc nemluvím, raději mluvím a myslím na to hezké
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru