[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - ovulační bolesti
Registrován: pát 30. led 2009 1:25:53 Příspěvky: 2961 Bydliště: Praha
ahojky kocky ja uz jsem asi fakt na bednu,mate taky nektera ovu bolesti?jestli to teprv je pred ovu,behen ovu nebo az po ovu???me uz jde z toho vseho hlava kolem... a neviiim si rady..
_________________ _________________ nyni na materske a :o)
Žížalko, vykašli se na celou ovu...už jsem ti psala a budu ti to klidně psát pořád, že hromada holek otěhotněla úplně mimo celou ovulaci...jenom se tím stresuješ a z mimiška nic nebude
Registrován: pát 30. led 2009 1:25:53 Příspěvky: 2961 Bydliště: Praha
zitra udelam posledni ovu test a uz na to prdim nebudu uz zadny kupovat a ani tehu test....jen kdyz mi nebude prichazet tetka cervena... uz z toho vseho mam hlavu jak patraci baloooon..
_________________ _________________ nyni na materske a :o)
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
žížala píše:
zitra udelam posledni ovu test a uz na to prdim nebudu uz zadny kupovat a ani tehu test....jen kdyz mi nebude prichazet tetka cervena... uz z toho vseho mam hlavu jak patraci baloooon..
jj mamko,nechej to na přírodě ona si poradí a nebude tě dlouho trápit,uvidíš
_________________ _________________ povolána k mateřství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru