Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
bonparka píše:
Ivanko, svetla je spatne. Ja ted zrovna posledni dny uz nic a v noci ze mne najednou vychrstne dost krve a pak zase nic, tak taky nevim co to Musim se dneska preptat, az se prijde kouknout na malyho
Jo tak to jsem v klidu tohle je tmavý jak noc. Asi zatím když dýl stojím, tak jsem si toho všimla.
a nezůstala ti tam nějaká sraženina ... mě dr. při utz. v porodnici říkal že tam mám ješt malou sraženinu, takže se nemám lekat, když ze mě ještě půjdou takové větší zbytky ... tak třeba je to taky ono a pokud nemáš velké bolesti tak myslím že 11dní po porodu je to normální
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
renďousek píše:
a nezůstala ti tam nějaká sraženina ... mě dr. při utz. v porodnici říkal že tam mám ješt malou sraženinu, takže se nemám lekat, když ze mě ještě půjdou takové větší zbytky ... tak třeba je to taky ono a pokud nemáš velké bolesti tak myslím že 11dní po porodu je to normální
hmm, já zatím na kontrole nebyla, ale jinak mi nic není. šlo spíš o tu krev, když je to tmavý, tak je to OK, já právě nevěděla jaká může být děkuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru