Dobrý den, mám jít na druhý vyvolávaný porod. Doktor mi napsal do průkazky přijetí na porodní sál k vyvolání v pondělí. Jsem po KET a mám streptokoka, jinak snad vše je OK. Volala jsem si do Hradce Králové, ale tam mi řekli, že se mám objednat do rizikové poradny a pak oni si určí za jak dlouho by mě přijali na vyvolání. Máte někdo zkušenost s HK porodnicí a vyvoláním porodu? To mě odradilo, ale rodit bych tam chtěla. První mimčo jsme měli po IVF, byla jsem 14dní na udržení a pak mi porod vyvolávali 40+1 v Chrudimi, měla jsem to také napsané od doktora a tam mi začali vyvolávat hned a neřešili nic vím. Jinak tedy bych musela jet na vyvolání do Chrudimi, neb tam mi řekli, že v pondělí na přijetí a začali by vyvolávat. Já chtěla ale do HK. Máte někdo s tímto přístupem v HK zkušenost? Děkuji Vám a přeji krásný víkend.
Mně dvakrát porod vyvolávaly u nás v HK. Já ale chodila od začátku na gyndu tam, k Mudr. Kalouskovi. Když jsem začala přenášet, tak mě taky předal do rizikovky, tam jsem šla v úterý v 40+1 a domluvily jsme se na pátek na vyvolávačku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru