Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Tak tedy, asi se trochu rozepíšu, protože tak jak to vše dopadlo,bych vůbec nečekala Bylo mi celý den uplně normálně jako jindy. Na odpoledne jsme vyrazili do města s kamarádkou, a obcházeli obchůdky, došli si na kávičku a pak ještě s dětičkama na hřiště. Nakoupit a valit domů. Den předtím jsem si obarvila vlasy - zas to chytlo na žluto, tak jsem to musela trochu napravit přelivem, vykoupat Zdendu, poklidit po večeři. Dala jsem si teplou sprchu a skleničku červenýho. Sedím si tu tak u PC a že budu končit a než se dostalo na věc, tak mi rupla voda (21.45) a mě chytl záchvat smíchu. Taťku jsem vyhnala pro babičku, aby přijeli včas, než se mi rozjedou kontrakce. Po hodince stále nic, ale už jsme mířili do porodnice - jen se silným tvrdnutím břicha (což jsem se pak dozvěděla že i toto jsou kontrakce - nejenom bolest v podbřišku) Natočili monitor (23h) a prý jen těsně pro 2 prsty, šla jsem do mdlob, už jsem to chtěla mít za sebou. Tak znova do teplý sprchy, začínalo trochu přituhovat. Pak jsem někdy dostala klystýr (uf, už nikdy víc) a pak to vypuklo, bolest podbřišku a kolem půl jedný na 6 prstů. Někdy po 1h mi píchli něco na změkčení porodních cest, a už bych lezla po zdi, ležet jsem nemohla, a ve sprše už jsem kolabovala, byla jsem unavená a ospalá. Ještě mě zkontrolovali miminko, a přijít až se mi bude chtít tlačit, poslední půlhodina byla nekonečná. Ve druhý silný kontrakci jsem se dopotácela do sesterny, a už jsme valili na křeslo. ještě pár kontrakcí, který mi přišly že nekončeji ani nezačínaji, a můžete tlačit, to jsem nějak nepostřehla, tak jsem musela čekat na další a šup šup malej byl venku kupodivu na jedno zatlačení. Taťka byl dojat, a mě ho položili na bříško 2:08h , krásných 2900g a 48cm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru