Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Effka píše:
Motyčka píše:
Effka píše:
Motyčka píše:
netuším, bohužel. Bez nástřihu jsem se naštěstí obešla...
tak to spíš bohudík, Motyčko Ono to moc příjemný není
tak to věřím, to bohužel znamenalo spíš, že nemůžu poradit
JJ, já vím, jaks to myslela... jen mám takovou rýpavou
dnes už mne nic nemůže rozhodit.... Byla jsem s Kamčou odpoledne na procházce, moc neposlouchala, takže docela očistec a na konci naší strastiplné cesty, přišla ke Kamče jedna asi čtyřletá holčička a bez toho, aby jí Kamča něco udělala tak jí povídá "Jsi hnusná" a ještě poňoukala další holčičku, aby jí to taky řekla Některé děti jsou fakt k sežrání
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
netuším, bohužel. Bez nástřihu jsem se naštěstí obešla...
tak to spíš bohudík, Motyčko Ono to moc příjemný není
tak to věřím, to bohužel znamenalo spíš, že nemůžu poradit
JJ, já vím, jaks to myslela... jen mám takovou rýpavou
dnes už mne nic nemůže rozhodit.... Byla jsem s Kamčou odpoledne na procházce, moc neposlouchala, takže docela očistec a na konci naší strastiplné cesty, přišla ke Kamče jedna asi čtyřletá holčička a bez toho, aby jí Kamča něco udělala tak jí povídá "Jsi hnusná" a ještě poňoukala další holčičku, aby jí to taky řekla Některé děti jsou fakt k sežrání
chudák holčička... kdepak to asi slyšela... no, se ti nedivím. Mně tyhle situace vždycky tak mrzí, ale je to život a my ty naše "hodný" děti musíme naučit se s tím vypořádávat a ne z toho padnout na zadek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru