:s: Milouš je ještě borec, mně můj fanTomas vytrhával při kontrakcích chlupy z brady - prej aby přebil bolest . Netušil, že ho za to nebiju, protože se nemůžu hýbat
Tak kdyby mi Petr tahal chlupy na bradě, tak bych ho asi nakopla do jistých míst, aby měl přibližnou představu, o jakou se jedná bolest
Napsal: ned 10. črc 2011 12:22:28
Tak to jsi měla celkem pohodový porod, závidím Hlavně teda ten nástřih, myslím, že u mě nutnej nebyl, měla jsem to taky rychle přetlačit, aby mě nestihli stříhnout tak příště Ještě jednou moc gratuluju k Laurince a přeju hlavně ať jste obě zdravý a vše je v pohodě
Tak to jsi měla celkem pohodový porod, závidím Hlavně teda ten nástřih, myslím, že u mě nutnej nebyl, měla jsem to taky rychle přetlačit, aby mě nestihli stříhnout tak příště Ještě jednou moc gratuluju k Laurince a přeju hlavně ať jste obě zdravý a vše je v pohodě
Děkuju zlatí
Napsal: sob 16. črc 2011 22:39:56
ty jsi borka, takhle akční ještě s kontrakcema.. já se toho porodu začínám děsit. první jsem ležela v nemocnici a to přemýšlení jestli už jet nebo ne, mi odpadlo... moje nervy zase :D jinak laurinka je nádherná a ty jsi fakt šikula.. blahopřeju
_________________ _________________ zaměstnává mě pouze moje láska - můj syn :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru