nevím, jestli to patří zrovna sem, ale vlastně to s tím souvisí....
takže: po 6 nedělí jsem to normálně dostala, skončilo mi to a za dva dny znova, k tomu mám šílený bolesti hlavy a všech kloubů a od pondělí ještě brutální nevolnosti od žaludku....se na to už vyseru byla jsem včera u dr na kontrole, že zase menstruuju, tak mi udělal utz přes břicho, děloha v poho, ale prej mám nějak rozhozený hormony!!!!!! dostala jsem rovnou antikoncepci, že se to srovná, ale je to ještě horší.... holky, mě je tak blbě, do toho ty dva upíři, nenechaj mě vyspat, Jindrous na noční, celej den prochrápe.... fakt bych se na to nejradši vyprdla..... je ze mě ve 30ti troska
To je mi líto.... Domluv se s manžílkem, ať Ti trošku víc pomůže, ať pohlídá prťata a ty se pořádně vyspinkej. Snad bude brzy líp
jééé..kéžby....to nepadá v úvahu...včera dvě hodiny hlídal jen Štěpu, Báju měla mamka, já byla na tý gyndě a přijela jsem domů a byl nasranej jak čert.... si naseká děcka a pak je nervní....dědek jeden
To je mi líto.... Domluv se s manžílkem, ať Ti trošku víc pomůže, ať pohlídá prťata a ty se pořádně vyspinkej. Snad bude brzy líp
jééé..kéžby....to nepadá v úvahu...včera dvě hodiny hlídal jen Štěpu, Báju měla mamka, já byla na tý gyndě a přijela jsem domů a byl nasranej jak čert.... si naseká děcka a pak je nervní....dědek jeden
A jak to máš asi tak zvládat Ty sama? To už ti chlapi nevidí . Kočko, tak se drž a brzy bude určitě lépe. Nebo zkus té dr. zavolat, že je Ti ještě hůř
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Tak to je blbý - třeba mamka kdyby mohla dojít aspoň na víkend
A jak to máš asi tak zvládat Ty sama? To už ti chlapi nevidí . Kočko, tak se drž a brzy bude určitě lépe. Nebo zkus té dr. zavolat, že je Ti ještě hůř
ještě počkám po víkendu, jak mi bude, snad mi o víkendu pomůže chlap....když to bude furt na prd, tak tam mám stejně přijít,tak půjdu no
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru