Ženská, která chce dobrovolně podstoupit císaře to nemá v hlavě v pořádku!!! Císař bolí víc než přirozený porod!!!
Miško asi jak to kdo snáší. Moje švagrová rodila obojím a císař pro ní byl procházkou růžovým sadem, prý. Já nevím rodila jsem jen normoš, ale bolelo to teda dost
Já rodila jednou a vlastně dvakrát... můj názor je, že přirozený porod je možná delší, víc si člověk tu bolest uvědomuje, ale rozhodně pak týden nechodí jak Quasimodo, může vzít hned prcka do ruky, nechat si ho položit na břicho, nechat ho přisát, postarat se o něj pár hodin po porodu... Šití se do konce šestinedělí většinou vstřebá a ženská po určitém čase ani neví, že rodila... narozdíl od císaře, kdy ti zůstane jizva celý život (velká jizva), bolí ještě min půl roku po porodu a už ani neříkám nic ohledně dalšího těhotenství...
Miško tak já rodila obě děti císařem a není to tak hrozný, malou jsem dostala tři hodiny po císaři na kojení druhý den už jsem chodila líp než holky po normálním porodu a jizva mě rozhodně nebolí a to jsem 2 a půl měsíce po císaří a to už jsem byla třeba hrát tenis
Zuzko tak to máš štěstí, mě bolí jizva ještě skoro 8 měsíců po porodu :-(
Me boli prez dva roky.... takze nevim jestli sem divna ja nebo jizva
ti tam mohli něco podělat, sestřenici u Apolináře přišili močák k děloze
to mam vsechno v pohode - ja si par tydnu po porodu uhnala na te jizve kylu... sem jak pip... uklizela a drhla podlahy a tak...
no to jsi šikulka a jak víš, že to máš v pohodě? Jí na to přišli až teď při druhém císaři v Neratovicích, do tý doby nic nevěděla a má 2,5 letýho kluka. Jinak švagrový ta jizva bolela celou dobu, až teď po druhém císaři jí to nějak vylepšili a už jí to nebolí.
tak dr mi dela kazdou chvilu ultrazvuk tak by na to prisli... jinak to mam spis po namaze a nebo u hnusnyho pocasi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru