Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak jinak než císařem že:-)
PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 14:33:26 

Monča.K píše:
Kateřinka83 píše:
znám spoustu holek, co měly císaře, protože to muselo bejt, ale myslim, že tyhle nandy celebrity si o něj řikaj schválně, protože bolest po plastickejch operacích apod. znaji, tak je to pro ně lepší, než bolest přirozená... co kdyby náhodou u toho porodu vypadaly špatně...
ale ať se třeba pose.ou

prý, co kdyby vypadaly u toho špatně :s:

ále, je to jejich věc, ale je to zajímavý, že maj všechny císaře, ale možná je to proto, že jsou všechny tak starý :bll:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 14:53:25 

No já jsem zase četla že se malý narodil o 14 dní dříve planovaným cisařským řezem. Ale jak byl velký nevím, to tam nepsali, ale myslím, že 43 cm je blbost. Ono mně to taky zarazilo, velká většina celebrit rodí císařem. :a:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 15:09:43 

vikynečka píše:
MarcelaK píše:
vikynečka píše:
no nezlobte se na mne,ale ona hlavně řekla, že končí s veřejností a bude podávat informace až bude ok, což ted určo neni, to co je všude napsaný sou smyšlený kecy...myslim,že i kdyby rodila za nohy zavěšená v průvanu, tak to může bejt každýmu jedno,je 21.století tak proč rodit s bolestí, když to jde bez...jí to tělo živí,tak asi tak a hlavně neni nejmladší ,ve 40 už tam ty rizika sou, tak se určitě rozhodla pro sebe a svoje dítě nejlíp jak mohla :a:

:jednicka: máš pravdu Andrej, mě je uplně jedno jak kdo, kdy a kde rodí.... já se nestydím za to že jsem si vynutila císaře.... a nelituju toho...

však se Marci taky mluvila o nás,který to tělo živí :s: :s: :s:

:s: :s: :s:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 15:11:45 

MarcelaK píše:
vikynečka píše:
MarcelaK píše:
vikynečka píše:
MarcelaK píše:
vikynečka píše:
no nezlobte se na mne,ale ona hlavně řekla, že končí s veřejností a bude podávat informace až bude ok, což ted určo neni, to co je všude napsaný sou smyšlený kecy...myslim,že i kdyby rodila za nohy zavěšená v průvanu, tak to může bejt každýmu jedno,je 21.století tak proč rodit s bolestí, když to jde bez...jí to tělo živí,tak asi tak a hlavně neni nejmladší ,ve 40 už tam ty rizika sou, tak se určitě rozhodla pro sebe a svoje dítě nejlíp jak mohla :a:

:jednicka: máš pravdu Andrej, mě je uplně jedno jak kdo, kdy a kde rodí.... já se nestydím za to že jsem si vynutila císaře.... a nelituju toho...

však se Marci taky mluvila o nás,který to tělo živí :s: :s: :s:

no však právě, proto jsem se toho hned chytla :s:

já mám na konci února nasmlouvaný tři přehlídky a jako jestli nebudu v kondici ,což je konfečka 34, tak mne příšte Dior vyhodí :00: :s:

no ty jo - já mám jednu jedinou smlouvu za příští týden a jak dám dolů těch 40kg fakt nevím :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Tak to už ale začněte na sobě praacovat, sakryš :ne: ....já za to vás všechno nestihnu odchodit :s:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 15:13:55 

zabka píše:
PjóDatlé píše:
zabka píše:
Monča.K píše:
tak rodila o měsíc dřív, ale je tam napsané že protože rodila dřív tak proto císař, což mi přišlo jako blbost i o měsíc dřív se dá porodit normálně, pokud teda nejsou komplikace.
No a když už řešíte ty cm, to je jako 43 málo? V 8 měsíci? Nikča se narodila 2 tádny po termínu a měla jen 49, tak mě to přijde normální

ale tam prave pisou, ze se maly narodil o 14 dni driv. jestli mesic, tak to jo :one:

jj, bylo to o měsíc, měla temrín až v porsinci :mrk:

asi jsem slepa, ale kde to v tom clanku pisou? ja tam vidim akorat "který oproti očekávání lékařů přišel na svět o čtrnáct dní dříve"... :?

Tak měla dva termíny :s: ...holky, vy děláte, jak kdybyste to neznali. :s: :s:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 15:16:00 

vikynečka píše:
Theodwyn píše:
vikynečka píše:

Pipka ju neživí ne? Pro ni je daleko větší průser jizva na břichu myslím :s:
Jinak jde taky o to, že mnoha maminkám císaře neudělají, protože je to drahá a "nepřirozená" operace,přestože by jim to výrazně ulehčilo situaci, ale celebritky mají téměř vždycky tak komplikovaný porod, že je to nutně potřeba...to je výsměch ženským, které by pro své dítě taky chtěly to nejlepší, ale jejich těhotenství, porod a mateřství nesledují média
Nemluvím teoreticky, znám takové maminky, které doslova prosily o císaře aby už nemusely trpět, ale nevešly se do tabulek

Proboha Marti, každá může odjet ve 14 do Paříže a odepřít si všechno co jde ,vydělat tam miliony a mít na to, vždyt to víme všichni, že celej tenhle svět je o penězích...já sama vim, že kdyby měla můj porod, tak ten císař přišel po třech hodinách a ne po třech dnech,jako u mne...to bysme mohli nadávat úplně na všechny, tohle nemá nic společnýho s celebritama, u nás jsou mnohem bohatší lidi než celebrity,jak píšete..náš šoubyznys tolik peněz nemá...každá manželka lépe situovaného podnikatele jde na císař... a taky proč ne... a neni to o pipce,ale o tom že by se jí ve 40 třeba už ta pánev nemusela tak srazit,jak potřebuje...jinak já mám jizvu3 cm a tak nízko, že ani v nejnižších bikinách neni vidět a tenhle názor nemám jen proto že sem na císaři byla taky,i když opravdu akutně,ale sere mne tahle česká povaha :aaaaa:

Tak já už tě svou příšernou českou povahou nebudu zatěžovat :a:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 06. lis 2010 15:25:47 

marki81 píše:
No já jsem zase četla že se malý narodil o 14 dní dříve planovaným cisařským řezem. Ale jak byl velký nevím, to tam nepsali, ale myslím, že 43 cm je blbost. Ono mně to taky zarazilo, velká většina celebrit rodí císařem. :a:

:one:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 07. lis 2010 0:21:30 

Monča.K píše:
MarcelaK píše:
Monča.K píše:
MarcelaK píše:
carodejka_johanka píše:
Sisa píše:
carodejka_johanka píše:
No jinak pokud ste na me uz alergicti tak teda :a: Jinak jo problemy mam ale nebudu to s vama resit nebot stejne vim jak by to dopadlo... a co ste tyce toho ze sem sem napsla tak mi jde o to ze obcas koukam a nepobiram jak smadne je "pomlouvat" kdyz lidi nevi nic.. Musim souhlasit s Adrej jeji vek neni zas tak nizky aby nemohla nemit koplikace.. jinak si myslim ze cisar neni zas az takovej med jak si kdo mysli .. jj ten zakrok je v klidu clovek je umrtvelej nic neciti az na nechutny tahani hazeni atd... a pak az se telo dostava do normalu? hmm luxusni lezet hodinu na luzku s tim ze uz vse citis jen pravou nohu ne.... a vstavani s tim ze clovek ma pocit ze se mu vylezou streva ven tou jizvou .. atd .... takze sy myslim ze nema cenu rozebirat pro a proti norm. porodu a cisare.. ta zena co si prodelala oboji tak ona vi..ale taky kazda sme jina kazda to snasime jinak... tim koncim s uverejnovanim svych nozoru uz tu radsi budu jen davat smajly a radit v bezvyznamnych dotazech

Johanko nezlob se, ale k každá z nás má nějaké problémy a nechová se tak jako ty. Já jsem na tvoje výlevy nikdy raději nereagovala, ale napsat tady, že budeš už jen raději radit "v bezvýznamných dotazech" :sad.png: Já osobně si myslím, že každý, kdo se tady na něco zeptá nebere svůj dotaz jako bezvýznamný. Tak nechápu, proč jsi taková :smutek:

tim sem myslel spise reagovat na fotky, ci oznameni o tehu, ci pokroky deti... asi to vyznelo spatne proto to bylo v " melo tam byt v nekonfliktnich prispevcich... tak kde clovek nebude vyjadrovat svoje nazory....

Johanko jsi zbytečně podrážděná a já teda nechápu proč... protože opravdu každá která tu jsme máme nějaký problémy...ať s chlapem či jiné...já je měla taky...a celkem dost velké...občas mi to ujelo...ale až taková jaká jsi ty jsem fakt nebyla a nevybíjela jsem se tady na holkách... nikdo ti neříká aby ses nevyjadřovala ale trošku važ slova ...to není nikdy naškodu

třeba má krámy, nebo potřebuje :s9090:

už minimálně půl roku jo? :jawdrop:

no co ty víš :s: že já to tu dávala :00:

to už je trochu moc :00:

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]