Předmět příspěvku: Re: Už to bude týden, co se Maxim narodil
Napsal: čtv 20. zář 2012 10:03:47
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Pechy píše:
Taky jsem si myslela, že když je to naplánovaný, tak že už je všechno v pohodě. No je vidět, že doktoři jsou jen lidi a pořád se mýlí. Hlavně, že jsi ok a malej taky a Viktorku bych nepoznala Užívej rodinky
Pešulko hlavně je vidět, že já na ty porody prostě nemám štěstí, ať už přirozené nebo plánované Viki mi nějak vyrostla, v prosinci nastupuje do školky, bobina moje malá
Předmět příspěvku: Re: Už to bude týden, co se Maxim narodil
Napsal: čtv 20. zář 2012 10:07:58
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
žirafi píše:
Míšo, moc gratuluji!!!! úplně jsem zapoměla, že budeš mít mimi. A to jsme spolu začínaly těhu a termín měly skoro stejně :-) Maxim je krásný, ať si Viktorka užívá. Unás to přijetí Viktorky Lukym bylo horší, ale už je v pohodě, naštěstí
Ahoj Simi :-) Také moc gratuluji k přírůstku a koukám, že se vám to taky dobře povedlo do páru co?
teda, já myslela, že plánovaný císař je v pohodě....ale to sis teda užila Ale už to máte za sebou, Maxiček je nádherný miminko a Vikinka bude určitě super ségra Tak se opatrujte a užívejte
Ahoj Ajko, víš jak, pos.at se to může vždycky Ale dobrý, nebylo to nic moc, znovu bych do toho nešla, ale zvládli jsme to :-) Díky za pochvaly, Vikča je fakt bezvadná a Maxík miláček rodiny, jak taky jinak že?
o tom nepochybuji
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Ahoj moc gratuluju k Maximkovi, moc se vam povedl a z Viky je uz velka slecna porod divokej, ale hlavne, ze jste oba v poradku Moje mladsi sestricka zitra taky nastupuje do Plzne na rizikove odd. a v pondeli ji budou delat cisare, tak jsem se trosku vylekala, co tam vyvadeli s tebou
Silvi neboj, to se prostě stává jen mně takovéhle "trapasy", myslím, že kdybych měla přirozeně vyšší tlak a ne mých 110 na 60, tak by to se mnou ani tak nezacloumalo. Ségře vyřiď, ať se ničeho nebojí, na všech odděleních jsou úžasné sestřičky a i doktoři jsou bezva, já si tam pobyt vyloženě užila, všichni byli neuvěřitelně ochotní a pozorní. Tak ať i ségra je tak spokojená. PS: Vřele doporučuji nadstandart na šestinedělí :-)
Misko, diky, urcite bude vsechno v poradku, ale to vis, uz zaciname byt vsichni nervozni a co teprve v pondeli o tom nadstandartu taky uvazovala, tak ji to vzkazu, pa a budte vsichni zdravoucky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru