Předmět příspěvku: Re: holky, co vaše jizvy po císaři?
Napsal: úte 07. črc 2009 13:07:29
Registrován: pon 02. úno 2009 15:34:57 Příspěvky: 8899 Bydliště: Praha
Martii píše:
kudlanka74 píše:
tady je moje jizva po třech císařích. Neumím to přes ten můj pupek pořádně vyfotit. Je to zblízka jinak fakt není pomalu vidět
tý jo tak to je hezký :-) mě se ta jizva zmenšuje, ale asi pomaleji než ostatním :-) díky jo a proč jsi měla tři císaře?
no poprvé se jim nezdály ozvy a že je veliká( měla 4120g), Po druhý protože prý pro jistotu že jsou brzy za sebou( jsou od sebe rok a půl a vážila na gram stejně jako Lucka 4120g), a po třetí už se oni sichrujou aby ti prý t jizva nepraskla.
tady je moje jizva po třech císařích. Neumím to přes ten můj pupek pořádně vyfotit. Je to zblízka jinak fakt není pomalu vidět
tý jo tak to je hezký :-) mě se ta jizva zmenšuje, ale asi pomaleji než ostatním :-) díky jo a proč jsi měla tři císaře?
no poprvé se jim nezdály ozvy a že je veliká( měla 4120g), Po druhý protože prý pro jistotu že jsou brzy za sebou( jsou od sebe rok a půl a vážila na gram stejně jako Lucka 4120g), a po třetí už se oni sichrujou aby ti prý t jizva nepraskla.
no krásný vyhlídky mám děkuju
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru