Ahoj Kači, já sice rodila normálně, ale na pokoji se u mě vystřídaly dvě maminky, které rodily císařem. obě měly jen to lokální umrtvení. Obě si to moc chválily. Byly brzo vfit a hned viděly miminko. Říkaly, že nic necítily, nebolelo to. A ta druhá měla z toho strach, tak jí to doktor vysvětloval a říkal, že je to lepší a že se ty látky nedostanou k dítěti narozdíl od celkové.
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
žirafi píše:
Ahoj Kači, já sice rodila normálně, ale na pokoji se u mě vystřídaly dvě maminky, které rodily císařem. obě měly jen to lokální umrtvení. Obě si to moc chválily. Byly brzo vfit a hned viděly miminko. Říkaly, že nic necítily, nebolelo to. A ta druhá měla z toho strach, tak jí to doktor vysvětloval a říkal, že je to lepší a že se ty látky nedostanou k dítěti narozdíl od celkové.
přesně tak..... u celkové narkozy jdou všechny "sračky" krví k dítěti, kdežto u epidurálu nééé... ale tak pokud má někdo z epidurálu strach tak chápu... já osobně měla strach ze všeho,ale přesto jsem šla do epidurálu, to že uvidím miminko (páč jsme nevěděli co čekáme) bylo pro mě uplně nejdůležitější a nějaké moje strachy a obavy šly stranou
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Nevím komu odpovědět....po tom epidurálu (i při císaři i normálním porodu) se může druhý den chodit? Já jsem byla s rukou na operaci a vedle paní s kolenem a té taky dali epidurál a 24 hodin musela jen ležet (ona teda ráno chodila sama na záchod).
kac.kaa píše:
Nevím komu odpovědět....po tom epidurálu (i při císaři i normálním porodu) se může druhý den chodit? Já jsem byla s rukou na operaci a vedle paní s kolenem a té taky dali epidurál a 24 hodin musela jen ležet (ona teda ráno chodila sama na záchod).
musely holky celý den a celou noc ležet na zádech a chodit mohly až druhý den kolem poledne a to jen kousek. Ale už si pak mohly i sednout i mít mimi u sebe.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru