No jo, vždyť tys vlastně měla toho plánovanýho-neplánovanýho císaře To byla fakt rychlovka. Ani sis to vlastně pořádně "neužila" No ale šlo to hladce a malá je v pořádku Jsi šikulka
Zuzi, jaks psala o tom, ze jsi citila jak ti hrabou v brise, uplne jsem si vzpomnela na svuj porod, taky cisar s epiduralem, bolest jsem necitila, jen to jak mi nekdo hrabe v brise a soukaji ven malou, to bylo fakt neprijemny ale pak hned prisly na radu prijemnejsi veci takze jsem na to rychle zapomnela tak si Terinku krasne uzivejte
Teda Zuzi gratuluju a musím říct mělas to fakt rychlý akorát se divím že tě nechaly hned po císaři se hýbat já po něm musela ležet 24hodin na intenzivce a pak jsem tedy měla první 2dny co dělat se jen zvednout z postele tak máš můj obdiv ale já krom tlaku necítila nic asi jsi měla něco jiného tedy než já, to muselo bekt divný cejtit ruce v břiše
tak to jsi asi měla tu spinální anestezii já minule taky musela 24hod ležet na zádech a teď mě už po 12 hodinách tahali z postele
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru