Tak mě taky hrozilů, ale malý dostal rozum a otočil se - a 3 dny na to se vydal i ven (v ten den jsem měla nástup i na vyvolávačku) Jen doteď nevím, po kom je tak vyčůraný (papíry na císaře jsem už měla vyběhané, vyvolávačku pak zařízenou )
Tak já měla strašlivě rychlí a pohodový porod!! Teda až na šití!! Takže při druhém radši než šití bych brala císař!!
to bych se hádala, že by byl císař lepší, seš blázen..
No to nevím, jestli by byl lepší, ale aspoň by mě nešili za živa!!! Dokonce se mi o tom nedávno zdálo - měla jsem už rodit a já ze strachu ze šití jsem prosila manžu o císař a on chytl skalpel začal mě párat a v tom jsem se probudila!!!
Tak schválně kolik vás bylo císařem?Statistiky tvrdí,že je to tak 15 porodů na 100 normálních,ale mně příde,že ted je kdekdo císařem.Já teda byla,protože se malá nechtěla otočit a vy?
Ja rodila 7 hodin normalne a pak cisarem pro predcasne odlouceni placenty....
Tak já měla strašlivě rychlí a pohodový porod!! Teda až na šití!! Takže při druhém radši než šití bych brala císař!!
No to nevím, jestli by byl lepší, ale aspoň by mě nešili za živa!!! Dokonce se mi o tom nedávno zdálo - měla jsem už rodit a já ze strachu ze šití jsem prosila manžu o císař a on chytl skalpel začal mě párat a v tom jsem se probudila!!!
teda to jsou sny já nezažila normální porod, ale určo je to šití menší zlo, než veliká operace.. já naštěstí (ťuk ťuk) neměla žádné problémy, akurát na začátku nám nešlo kojení a byl to boj, řvala jsem denně.. a teď je mu 10 měsíců a pořád ještě kojím jako všechno i tohle je individuální
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
já jsem teda měla císaře - červenec 2008 (konec pánevní) - neměnila bych, doufám, že druhý dítě bude stejně rozumný jako Vojtí - a taky bude celý těhu mít hlavu vzhůru
Já jsem rodila normálně,docela rychle na 1.porod,4hodiny se vším všudy,ale přesto byl malý 3dny v inkubátoru,holt moc veliký chlapík na mě tak se nám trošku pomačkal,příště bych raději brala císař,hlavně kvůli němu.
jj to šití bylo fakt hnusný,taky tě šili bez lokál.umrtvení?Mě jo,protože mám alergii,tak mi doktorka odmítla dát injekci bylo to fúúúj a manža s malým bůhvíkde
Registrován: ned 01. úno 2009 21:13:16 Příspěvky: 4 Bydliště: Praha
Ahojky, tak my jsme nakonec taky byli císaře malá byla celé těhotenství hlavičkou nahoru a ještě k tomu mi v poradně zjistili malou dělohu a tím pádem jsme měli i hraniční váhu 2460g Teď ale rosteme a je z nás malá baculka...
Přílohy:
Poznámka: Kájulka s taťkou kája 026.jpg [ 163.66 KiB | Zobrazeno 27 krát ]
Tak schválně kolik vás bylo císařem?Statistiky tvrdí,že je to tak 15 porodů na 100 normálních,ale mně příde,že ted je kdekdo císařem.Já teda byla,protože se malá nechtěla otočit a vy?
2004 akutní císařský řez (při porodu mi vylítl tlak na 180/120, mimčo muselo okamžitě ven) 2008 klas.porod Oproti císaři procházka růžovou zahradou
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
jj to šití bylo fakt hnusný,taky tě šili bez lokál.umrtvení?Mě jo,protože mám alergii,tak mi doktorka odmítla dát injekci bylo to fúúúj a manža s malým bůhvíkde
tak já nevím, hodně holek píše, že šití bylo maximálně šílené, ale já ho ani necítila, byla jsem tak šťastná, že mám u sebe malou, že jsem tu nepříjemnou bolest ani nevnímala
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru