Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
žirafi píše:
kac.kaa píše:
Nevím komu odpovědět....po tom epidurálu (i při císaři i normálním porodu) se může druhý den chodit? Já jsem byla s rukou na operaci a vedle paní s kolenem a té taky dali epidurál a 24 hodin musela jen ležet (ona teda ráno chodila sama na záchod).
musely holky celý den a celou noc ležet na zádech a chodit mohly až druhý den kolem poledne a to jen kousek. Ale už si pak mohly i sednout i mít mimi u sebe.
já jsem rodila v půl 9 a večer v 8 už jsem mohla jít na záchod s doprovodem sestry..a jídlo mi měli nosit na pokoj.... ale to jsem vydržela jen jeden den... a pak už jsem si chodila sama...
já jsem měla epidurál - ikdyž jsem původně vůbec epidurál nechtěla ale nakonec jsem byla ráda, protože přišel akutní císař a já jsem hned mohla malého vidět a ikdyž jsem ho nemohla držet v náručí aspoň jsem ho oposinkovala
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru