u mě to bylo jakž tak ok, ale přes zimu jsem měla léky, po kterých jsem přibrala :( prostě ten pupík mám, jak si sednu, tak je to k pláči :( ale čeká mě ještě snad brzy těhu, tak to budu holt řešit až pak..
kdyz si sednu mi ani nemluv ale jako budouci tehulka to resit nemusis zlati to je fakt
uvidíme, ale je to fakt hnus..
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Předmět příspěvku: Re: briska po porodu x mesicu , roku
Napsal: stř 14. črc 2010 13:39:07
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
tak já hlásím, že 11 let po císaři fůůůůj fůůůůj a po druhém normálním porodu pořád fůůůůj fůůůůj, no jestli se mi časem podaří shodit, tak musí Pavel ještě hodně dlouho jezdit a potom si půjdu nechat odstranit tu hnusnou visící kůži
Napsal: stř 14. črc 2010 13:40:52
Registrován: úte 28. črc 2009 14:00:07 Příspěvky: 1096 Bydliště: Brno
síma píše:
tak já hlásím, že 11 let po císaři fůůůůj fůůůůj a po druhém normálním porodu pořád fůůůůj fůůůůj, no jestli se mi časem podaří shodit, tak musí Pavel ještě hodně dlouho jezdit a potom si půjdu nechat odstranit tu hnusnou visící kůži
Napsal: stř 14. črc 2010 13:41:45
Registrován: stř 04. úno 2009 22:42:08 Příspěvky: 2403 Bydliště: Praha
x.dady píše:
kočko, já jsem teda celkově asi, dovolím si napsat, štíhlá.. Když stojím, tak to jde, ale když si sednu - průůůůser . Sice nemám břicho popraskané, ale je ta kůže svraštělá - asi je jí tam víc než by mělo .. Asi už s tím nic neudělám, měla jsem cvičit a používat nějakou mastičku
Já jsem na tom úplně stejně Jsem relativně štíhlá, ale té kůže na břiše zůstalo moc a moc. Když stojím je to v pohodě a vypadá to celkem dobře, ale jakmile se ohnu,tak se tam objeví hafo svraštělé kůže Cvičením to dolů nepůjde, ale utěšuju se tím, že mám 2 krásný zdravý kluky
to jsi ještě neviděla mě ale počkej na sraz to se posereš
neboj ja myslim ze horsi nez ja to nikdo mit nemuze
tak si je pak porovnáme
ale bez fotaku aby se nikdo nelekl
beru foták mě to zajímá fotky pupků po porodu taková velká skupinová fotočeka by byla podle mě mooooc vtipná
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Tak já měla už 3. den po porodu břicho jak placku. Fakt jsem měla štěstí. Pupek jsem měla malej, takže mi žádná kůže nezůstala Bylo to supr. Uvidíme, co teď. Ale teď už to tak růžový nebude, tím jsem si jistá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru