Děvčata prosím, která jste rodila císařským řezem, chci se zeptat. Jakou jste měly narkozu. Jestli celkovou nebo jen tu do zad. Nevím, která je "lepší". Když jsem byla na operaci se štítnou žlázou bylo mi po celkové strašně zle. Prozvracela jsem a prospala celý den. A té do zad se bojím aby to dobře píchli. Takže budu ráda, když mi napíšete váš názor. Děkuji předem
Martinko tak já cisaře neměla,ale já bych dala celkovou pač si neumím já osobně představit bít při vědomí a veedět jak mě řežou atd.Ale pokud se tohodle ty nebojíš dej si jen tu necelkovou.
já jsem měla epidurál, císaře jsme měla narychlo a nikdo se mě na nic neptal... jen jsem měla pak strašný strach že něco ucítíl, ale jaká to byla úleva když se Matýsek narodil a hned mi ho ukázali
já císaře neměla, ale Štěpu jsem rodila s epiduralem, bát se toho podle mě nemusíš, vůbec to nebolí a mě nebylo po tom vůbec nic, jen je pravda, že jsem ten vpich docela dlouho cítila....
epidural je to sice divny kdyz ten cs delaj jako ze to s tebou haze a tak ale zas muzes hned videt maly... a hlavne ten 1.brekot :) takze ja bych zas sla do epiduralu.... a hlavne pokud vis ze ti bylo po celkovy blbe
Registrován: stř 04. úno 2009 22:42:08 Příspěvky: 2403 Bydliště: Praha
Ahoj Marti, já měla oba porody přirozené, takže bohužel neporadím Ale,když jsem byla na operaci, nechala jsem si dát jen epidurál a byla jsem moc spokojená. Nebylo mi špatně a brzy jsem byla v pohodě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru