Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
No právě že mi něco dali a proto mi pak Tomáška neukázali, můj anesteziolog mi pak řekl že jsem se i trošku prospala ... takže asi proto jsem ho neviděla, jen jsem slyšela jak říkal že máme chlapečka a je 12,07 a pak už nic ale Matýska jsem taky viděla hned a to byl teda záážitek [/quote] hlavně, že jsi to dala holka.. zážitek je to fak t zajímavý, už jsem se za vámi těšila, protože se těžko popisuje, když člověk nezažije.. [/quote] no ale myslela že to nedám ... ale pak to naštěstí rychle přešlo .... [/quote] no jsi šikulka.. [/quote] po prvním císaři jsem se fakt nebála druhého, ale teď kdyby jsme se dali na to třetí tak bych se už fakt bála [/quote] dvě dětičky stačí, my taky už do dalšího nepůjdem, zdravíčko a tak, nechcem pokoušet osud... [/quote] no když já jsem hrozně chtěla tu holčičku ale teď už asi fakt do třetího císaře nepůjdeme ... to bych se vážně bála [/quote] koukej na červíka, co kdyby to byl další kluk... jinak oni vědí, proč nradi dělaí více císařů, oni ti jednou holčičku dovedou a třeba si ji užiješ jako babička... [/quote] no na červíčka jsem fakt zvědavá a na tu holčičku už se teď hrozně těším, snad se jí pak jako babička dočkám [/quote] určitě!! já už taky čekám, kdy se tuuž tu bude "červík má miminko!!"
No právě že mi něco dali a proto mi pak Tomáška neukázali, můj anesteziolog mi pak řekl že jsem se i trošku prospala ... takže asi proto jsem ho neviděla, jen jsem slyšela jak říkal že máme chlapečka a je 12,07 a pak už nic ale Matýska jsem taky viděla hned a to byl teda záážitek
hlavně, že jsi to dala holka.. zážitek je to fak t zajímavý, už jsem se za vámi těšila, protože se těžko popisuje, když člověk nezažije.. [/quote] no ale myslela že to nedám ... ale pak to naštěstí rychle přešlo .... [/quote] no jsi šikulka.. [/quote] po prvním císaři jsem se fakt nebála druhého, ale teď kdyby jsme se dali na to třetí tak bych se už fakt bála [/quote] dvě dětičky stačí, my taky už do dalšího nepůjdem, zdravíčko a tak, nechcem pokoušet osud... [/quote] no když já jsem hrozně chtěla tu holčičku ale teď už asi fakt do třetího císaře nepůjdeme ... to bych se vážně bála [/quote] koukej na červíka, co kdyby to byl další kluk... jinak oni vědí, proč nradi dělaí více císařů, oni ti jednou holčičku dovedou a třeba si ji užiješ jako babička... [/quote] no na červíčka jsem fakt zvědavá a na tu holčičku už se teď hrozně těším, snad se jí pak jako babička dočkám [/quote] určitě!! já už taky čekám, kdy se tuuž tu bude "červík má miminko!!"[/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru